Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un accident rutier. Detalii de ultimă oră. Update

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/12/2019, 21:59
Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un accident rutier. Detalii de ultimă oră. Update
Cătălin Botezatu nu scapă de probleme. Una dintre mașinile sale a fost implicată într-un accident rutier. Sursa foto: click.ro

În ultima vreme, problemele de tot felul par să nu-i mai dea pace lui Cătălin Botezatu. Una dintre mașinile cunoscutului creator de modă a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri seara în Capitală.

Informația a fost făcută publică prin intermediul rețelelor de socializare, unde au fost distribuite și fotografii de la locul nefericitului eveniment.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Update, ora 10:05 : Cătălin Botezatu a oferit primele reacții după accidentul rutier în care a fost implicat unul dintre autoturismele sale. „Nu mă aflam în mașină! Eu eram la filmări. Un prieten îmi conducea mașina.

Un șofer a frânat brusc, a frânat și cel care îmi conducea autoturismul, roțile s-au blocat și a ales să lovească ușor un alt autoturism, ca să evite o ciocnire mai gravă. Nu a fost nimic grav, ci doar o simplă și banală tamponare fără victime”, a declarat creatorul de modă pentru wowbiz.ro.

Mașina designerului, implicată într-un accident rutier în Bucureşti

Din imaginile postate pe Facebook se poate observa că bolidul de lux al designerului a fost serios avariat în urma impactului puternic. Până la ora redactării acestei știri, nu se cunoaște dacă Bote se afla în interiorul autoturismului în timpul producerii accidentului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×