Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un accident rutier. Detalii de ultimă oră. Update

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/12/2019, 21:59
Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un accident rutier. Detalii de ultimă oră. Update
Cătălin Botezatu nu scapă de probleme. Una dintre mașinile sale a fost implicată într-un accident rutier. Sursa foto: click.ro

În ultima vreme, problemele de tot felul par să nu-i mai dea pace lui Cătălin Botezatu. Una dintre mașinile cunoscutului creator de modă a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri seara în Capitală.

Informația a fost făcută publică prin intermediul rețelelor de socializare, unde au fost distribuite și fotografii de la locul nefericitului eveniment.

Update, ora 10:05 : Cătălin Botezatu a oferit primele reacții după accidentul rutier în care a fost implicat unul dintre autoturismele sale. „Nu mă aflam în mașină! Eu eram la filmări. Un prieten îmi conducea mașina.

Un șofer a frânat brusc, a frânat și cel care îmi conducea autoturismul, roțile s-au blocat și a ales să lovească ușor un alt autoturism, ca să evite o ciocnire mai gravă. Nu a fost nimic grav, ci doar o simplă și banală tamponare fără victime”, a declarat creatorul de modă pentru wowbiz.ro.

Mașina designerului, implicată într-un accident rutier în Bucureşti

Din imaginile postate pe Facebook se poate observa că bolidul de lux al designerului a fost serios avariat în urma impactului puternic. Până la ora redactării acestei știri, nu se cunoaște dacă Bote se afla în interiorul autoturismului în timpul producerii accidentului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×