Cătălin Botezatu a plecat de la Kanal D? Problemele de sănătate l-ar fi făcut să renunţe

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 10:58
Cătălin Botezatu a plecat de la Kanal D? Problemele de sănătate l-ar fi făcut să renunţe
Cătălin Botezatu are o rubrică la Teo Show. Sursa foto: captură Kanal D

Cătălin Botezatu s-ar putea să nu mai apară la Kanal D, asta din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Creatorul de modă are o rubrică la Teo Show, în care comentează ținutele vestimentare ale vedetelor alături de Raluca Bădulescu. Bote a fost și jurat în emisiunea „Bravo, ai stil”, scoasă din grilă momentan pentru că platoul a fost ocupat de emisiunea „Îmi place dansul”, care se difuzează în fiecare weekend.

Cătălin Botezatu s-ar putea să nu mai apară la Kanal D în vreun show de anvergurp

Bote s-ar putea să nu mai facă parte dintr-un show de tipul Bravo, ai stil, și nu va fi păstrat, cel mai probabil, nici pentru rubrica săptămânală pe care o realizează în emisiunea lui Teo Trandafir. Ultima oară a apărut la Teo pe 8 octombrie luna aceasta. Botezatu a fost recent operat în Turcia și i-a ținut la curent pe urmăritorii săi pe Instagram și Facebook cu evoluția stării sale de sănătate. Creatorul de modă a fost depistat cu neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră. Intervenția care a avut loc în Turcia a durat mai bine de șase ore și a fost ținut sub strictă supraveghere medicală. De altfel, faptul că starea de sănătate l-a afectat se vede pe chipul lui, căci designerul este acum vizibil îmbătrânit.

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a declarat Botezatu recent la Kanal D.

cătălin botezatu
Creatorul de modă era jurat în emisiunea Bravo, ai stil. Sursa foto: Kanal D

Designerul ar vrea să ajungă din nou în Asia

Designerul se recuperează acum după intervenția chirurgicală complicată din Turcia. Recent, creatorul de modă a postat pe Instagram un videoclip din avion și le spunea fanilor că se acum o lună se ducea spre Singapore, țară asiatică în care și-ar dori să ajungă din nou în curând. Cel mai probabil îl vom vedea din nou călătorind pe meleaguri exotice după ce va fi complet vindecat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×