Mașină cadou pentru șoferul care a lovit ursul din Harghita! „Sper să aibă parte de ea fără evenimente”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 17:31
Mașină cadou pentru șoferul care a lovit ursul din Harghita! „Sper să aibă parte de ea fără evenimente”
Bărbatul care a lovit ursul cu mașina a primit cadou un alt autoturism. Sursa foto - antena1.ro

Mașină cadou pentru șoferul care a lovit ursul din Harghita! În urma impactului, conducătorul auto s-a ales cu mașina grav avariată, însă o persoană care a aflat despre acest caz nu a ezitat și i-a donat acestuia un alt autoturism. „Dl Gombos Ferencz a fost implicat în accidentul cu ursul, cel care a stat 18 ore în drum. În urma acestui accident a rămas fără mașină, necesară dânsului, celor 6 copii și soției acestuia.

Mașină cadou pentru șoferul care a lovit ursul din Harghita!

Am simțit că trebuie să donez una din mașini și sper să aibă parte de ea fără evenimente!!!” , a fost mesajul bărbatului filantrop. Vă readucem aminte că o masină a lovit un urs pe DN 13A, în Hargita. Animalul, de 400 de kilograme a fost lăsat să agonizeze aproximativ 20 de ore pe marginea drumului. Persoanele aflate în autoturismul care a lovit ursul nu au fost rănite, doar un copil care a avut un atac de panică.

În urma impactului, atât ursul, cât şi autoturismul au părăsit partea carosabilă. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Harghita au declarat că ursul care a agonizat pe şosea, între Sovata şi Praid, a fost împuşcat de către vânători, după ce a fost tranchilizat, iar în această cauză poliţiştii au deschis un dosar penal. Conform IPJ Harghita, specialiştii au tranchilizat ursul care fusese rănit grav.

Urs lăsat să agonizeze pe șosea

Medicii veterinari au stabilit că rănile suferite de acesta erau prea grave şi a fost luată decizia uciderii lui. Animalul fost împuşcat de un vânător, cadavrul ursului fiind ridicat apoi de pe carosabil.
Reprezentanţii IPJ Harghita au precizat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de braconaj pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea acestui eveniment, menţionând că încadrarea juridică a faptei se poate modifica pe parcursul cercetărilor.

De remarcat că de la începutul anului mai mulți urși au fost uciși din diferite motive în urma contactului pe care aceștia l-au avut cu oamenii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×