Marte intră în Pești pe 13 mai 2020. Vin zile grele pentru Gemeni, Lei și Balanțe

Dan Suta   
în Horoscop
11/05/2020, 15:24
Marte intră în Pești pe 13 mai 2020. Vin zile grele pentru Gemeni, Lei și Balanțe
Planeta Marte intră în zodia Pești pe 13 mai. Sursa foto: pixabay.com

Planeta războiului, Marte, intră în Pești pe 13 mai 2020. Pentru unii va aduce pace, pentru alții va aduce conflicte. Iată cum vor fi poziționate zodiile în perioada care urmează.

Marte în Pești din 13 mai: cum sunt afectate zodiile

Berbecii, cei care sunt guvernați de planeta Marte, vor avea parte de o perioadă plină de revelații. Toate lucrurile pe care nu le-au înțeles vor fi lămurite de acum înainte.

Taurii sunt puși pe fapte mari. Din 13 mai li se deschid o serie de oportunități, de uși care i-ar putea duce pe culmile succesului.

Gemenii trebuie să învețe să fie mai temperați și să asculte mai mult. Vor avea parte de câteva obstacole pe care, dacă le trec cu bine, le vor ține minte toată viața și vor ști cum să acționeze pe viitor.

Vărsătorii și Peștii trebuie să iasă din perioada proastă cu orice preț

Racii își fac tot felul de planuri și se simt în mare formă până la finalul acestei luni, în timp ce Leii își dai seama că unele greșeli nu mai pot fi reparate niciodată.

Fecioarele fac tot felul de pariuri cu ele însele și sunt puse în tot felul de situații care mai de care mai interesante. Se simt foarte bine din punct de vedere emoțional și au o energie uluitoare.

Balanțele trebuie să își facă ordine în gânduri și să gândească pozitiv. Apar tot felul de probleme financiare pentru ele.

Scorpionii trec peste anumite neajunsuri și sunt în stare să recurgă la noi compromisuri pentru a o scoate la liman. Săgetătorii trec printr-o perioadă mai apăsătoare, în sensul că își faci tot felul de griji pentru cei din jur, chiar dacă nu au motive de preocupare.

Capricornii continuă să fie pe cai mari, în timp ce Vărsătorii și Peștii au nevoie de noi imbolduri, de acel șut de la spate pentru a depăși perioada dificilă în care singuri s-au scufundat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×