Femeia și bărbatul Taur. Ce au în comun și la ce capitole sunt diferiți

Dan Suta   
în Horoscop
11/05/2020, 14:24
Femeia și bărbatul Taur. Ce au în comun și la ce capitole sunt diferiți
Femeia și bărbatul Taur - caracteristici generale. Sursa foto: pixabay.com

Femeia și bărbatul Taur sunt recunoscuți pentru felul în care se dedică muncii, fiind cei mai activi și cei mai serioși când vine vorba de sarcinile grele de dus la serviciu, dar cum sunt în afara sferei profesionale?

Iată câteva caracteristici ale femeilor și bărbaților născuți în zodia Taur. Au în comun ambiția, puterea de muncă, sinceritatea. Acestea sunt caracteristicile comune pe care le veți întâlni la orice Taur. Iar acum, iată lucrurile care îi fac diferiți

Femeia Taur – caracteristici generale

Femeia Taur este destul de arțăgoasă de fel, dar întotdeauna se ceartă pe bună dreptate. Nu suportă prostia, impostura și o obosesc dramele ieftine ale celor din jur.

Are un simț al umorului propriu, așa că nu te aștepta să o cucerești cu glume din secolul trecut. Bai mai mult, femeile născute în această zodie nici nu prea acceptă glume, ci sunt amuzate de comicul de situație, de situațiile imprevizibile, de anumite împrejurări prin care trec ele sau cei din jur.

În dragoste sunt destul de libere și lasă și partenerului această libertate, însă cu o excepție: trebuie să știe tot ce fac ei. Dacă li se ascunde ceva, și nu vorbim aici de infidelitate, se simt trădate.

Bărbatul Taur

Bărbatul Taur, spre deosebire de femeile născute sub acest semn de pământ, sunt ceva mai maleabili, mai permsivi cu cei din jur.

Nu sunt docili, ci oleacă mai echilibrați, mai puțin puși pe ceartă chiar și atunci când au dreptate. Bărbatul Taur este un cuceritor desăvârșit, iar femeile care îl întâlnesc nu se mai pot dezlipi de el.

Masculii născuți sub acest semn zodiacal pot face compromisuri pentru care pot fi judecați ușor de cei din jur căci sunt în stare de orice pentru a-și atinge scopurile. Pot juca, dacă e nevoie, la perfecțiune rolul amantului cu condiția ca scopul să fie unul măreț.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×