Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de către Poliția Română

Adrian Ilie  
înStiri de ultima ora
06/03/2020, 15:44
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de către Poliția Română
Mario Iorgulescu a produs un accident în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Sursa foto - facebook

Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Mario Iorgulescu, pentru omor și conducere de sub influența alcoolului și a cocainei. Darea în urmărire generală este consecința deciziei  de ieri a Tribunalului București de emitere a unui mandat de arestare pe numele fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Semnalmentele fugarului

Fotografia lui Mario Iorgulescu a fost afișată pe site-ul Poliției Române, la secțiunea dedicată persoanelor date în urmărire generală.

Fotografia lui Mario Iorgulescu publicată de poliție/ Foto: politiaromana.ro

 

În momentul de față, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, este internat la o clinică din Italia, iar procurorii cred că încearcă să se eschiveze procedurilor judiciare.

A intrat pe contrasens cu 162 km/h

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident rutier pe 8 septembrie 2019, accident în care o persoană și-a pierdut viața.

ntr-o primă fază, Iorgulescu a fost acuzat pentru ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Anchetatorii au mers la spital pe 19 septembrie să-i aducă la cunoștință acuzațiile, însă medicii de la Elias au spus că nu este oportună realizarea procedurii din cauza stării pacientului lor.

După patru zile, Iorgulescu a fost transferat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas circa două săpămâni. La externare, s-a internat într-o clinică psihiatrică, iar după alte trei săptămâni a schimbat clinica.

În urma finalizării cercetărilor, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei de la ucidere din culpă în omor, fiind suspectat că a provocat intenționat accidentul.

Potrivit reconstituirii evenimentelor realizate de anchetatori, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul mașinii Aston Martin DBS, după o criză de gelozie. Avea o alcoolemie de 1,96 g/l și sub influența cocainei. În intersecția dintre Șoseaua Chitilei și str. Teodor Neagoe, a intrat pe roșu cu viteza de 145 km/h, într-o zonă în care limita de viteză era de 50 km/h.

Ulterior, Iorgulescu a accelerat până la 162 km/h și a intrat pe contrasens unde a lovit un Audi al cărui șofer a fost ucis pe loc.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×