Tribunalul București a amânat până joi decizia în dosarul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF este acuzat de omor – Update

Adrian Ilie  
înStiri de ultima ora
03/03/2020, 14:32
Tribunalul București a amânat până joi decizia în dosarul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF este acuzat de omor – Update
Mario Iorgulescu se află într-o clinică privată din Italia. Sursa foto - facebook

Procurorii au cerut instanței să aprobe arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentu omor și conducerea unei mașini sub influența alcoolului și a cocainei. În momentul de față, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, este internat la o clinică din Italia, iar procurorii cred că încearcă să se eschiveze procedurilor judiciare, informează Agerpres.


UPDATE, 14:33 Tribunalul București amână până joi pronunțarea cu privire la cererea procurorilor în dosarul lui Mario Iorgulescu, cea de arestare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dintr-o clinică în alta

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident rutier pe 8 septembrie 2019, accident în care o persoană și-a pierdut viața.

Într-o primă fază, Iorgulescu a fost acuzat pentru ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Anchetatorii au mers la spital pe 19 septembrie să-i aducă la cunoștință acuzațiile, însă medicii de la Elias au spus că nu este oportună realizarea procedurii din cauza stării pacientului lor.

După patru zile, Iorgulescu a fost transferat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas circa două săpămâni. La externare, s-a internat într-o clinică psihiatrică, iar după alte trei săptămânia a schimbat clinica.

Abia pe 23 octombrie i s-au adus oficial la cunoștință acuzațiile de către autoritățile italiene, după ce a fost emis un ordin european de anchetă.

Accident provocat cu intenție?

În urma finalizării cercetărilor, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei de la ucidere din culpă în omor, fiind suspectat că a provocat intenționat accidentul.

Potrivit reconstituirii evenimentelor realizate de anchetatori, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul mașinii Aston Martin DBS, după o criză de gelozie. Avea o alcoolemie de 1,96 g/l și sub influența cocainei. În intersecția dintre Șoseaua Chitilei și str. Teodor Neagoe, a intrat pe roșu cu viteza de 145 km/h, într-o zonă în care limita de viteză era de 50 km/h.

Ulterior, Iorgulescu a accelerat până la 162 km/h și a intrat pe contrasens unde a lovit un Audi al cărui șofer a fost ucis pe loc.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×