Marina Voica, uitată de toată lumea în izolare. Ce s-a ales de marea doamnă a muzicii ușoare

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 10:13
Marina Voica, uitată de toată lumea în izolare. Ce s-a ales de marea doamnă a muzicii ușoare
Marina Voica locuiește de mai bine de 15 ani în Breaza. Sursa foto: Facebook

Marina Voica a ajuns a nimănui la vârsta de 83 de ani. Îndrăgita interpretă de muzică ușoară, ale cărei șlagăre ne încântă și azi este singură de două luni în izolare și nu are parte de niciun ajutor.

Marina Voica, singură cuc în Breaza

Chiar dacă a ales să trăiască așa, departe de forfota din București, în liniștita și frumoasa localitate Breaza, Marinei îi lipsește căldura umană, socializarea, iar perioada asta din an a fost poate mai grea decât și-ar fi imaginat.

De mai bine de 15 ani stă într-o vilă din orașul de munte. Sătulă să stea în casă, cântăreața ies din când în când la poartă în speranța că mai vine vreun vecin. Se uită peste gard și se bagă în vorbă cu câte un trecător, fiind dependentă de afecțiunea oamenilor.

Interpreta, speriată de coronavirus

Marina Voica își face singură cumpărăturile, protejându-se cu mască și mănuși, căci nu are cine să o ajute. Merge des la piață și pe la magazine, iar în restul timpului stă pe rețelele de socializare, unde postează poze în diferite ținute, căci îi place să facă parada modei pe terasa casei sale.

Pandemia de coronavirus a speriat-o pe interpreta de muzică ușoară, după cum chiar ea a declarat în urmă cu câteva săptămâni pentru ziarul Click.

„Mereu mi-a fost frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii”, a mărturisit artista

„Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când”, a completat muziciana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×