Marina Voica, neputicioasă în fața coronavirusului: ”Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/04/2020, 17:40
Marina Voica, neputicioasă în fața coronavirusului: ”Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac”
Marina Voica, neputicioasă în fața coronavirusului: ”Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac”. Sursa foto: Instagram.com

Marina Voica locuiește de aproximativ 15 ani la Breaza, acolo unde este și cetățean de onoare, însă solista trăiește singură și spune că nimeni nu a sunat-o perioada aceasta să se intereseze de soarta ei, mai ales că a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani și îi este tot mai greu să se descurce.

Marina Voica se descurcă greu din cauza pandemiei de coronavirus

Renumita solistă Marina Voica a declarat că nu se interesează aproape nimeni de soarta ei. Gabriel Dorobanțu este singurul care își face griji pentru vedetă și o mai sună din când în când pentru a-i face mici cumpărături. Îndrăgita solistă de muzică ușoară este dezamăgită că s-au închis toate restaurantele și este nevoită să se descurce așa cum poate.

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc”, a mărturisit Marina Voica, relatează click.ro. 

Îndrăgita artistă ajutată doar de un coleg de scenă și de un preot

„Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanțu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveți nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături.

M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Știți că eu nu gătesc și mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei.

Mai am un părinte (preot – n.r.) care mă sună și mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Au o pizza foarte bună aici. Unii nu ies deloc, fiecare are situația lui”, a mai spus artista.

Celebra solistă a mărturisit că atunci când a fost nevoită să iasă din casă și-a luat măsuri de precauție. Marina Voica merge la cumpărături sau la farmacie numai cu mașina personală și acest lucru îl face între orele 11:00 și 13:00, așa cum a dat ordin Guvernul.

Marina Voica folosește în lupta cu coronavirusul un truc mai vechi pe care l-a primit de la fratele ei. Artista este convinsă că această metodă o ajută să țină la distanță microbii și chiar a ajutat-o de-a lungul vieții să scape de gripele sezoniere.

„Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii.

Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când”, a mai povestit vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×