Marina Voica, suferință de nedescris! Mărturisiri în premieră despre soț și copilul pe care nu l-a avut

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 16:31
Marina Voica, suferință de nedescris! Mărturisiri în premieră despre soț și copilul pe care nu l-a avut GALERIE FOTO
Marina Voica, dezvăluiri despre regretele vieții!

Marina Voica poartă o durere imensă în suflet. Cunoscuta artistă are 83 de ani și arată extraordinar. Aceasta este foarte cochetă și nu uită de trendurile actuale. Din păcate, a povestit, pentru Antena Stars, că există o durere imensă în sufletul său, ceva ce nu va putea dispărea niciodată. Cântăreața a recunoscut că și-ar fi dorit să se poarte mai frumos cu unii oameni care au călcat prin viața ei. Afirmația era în special pentru soțul artistei, care a trecut în neființă și care și-ar fi dorit să fi fost în atenția sa.

Marina Voica, dramă de neînchipuit!

Cunoscuta artistă basarabeancă Marina Voica a mărturisit cele mai mari regrete ale vieții sale. Sunt gata să primesc lovitura aceasta. Nu sunt nici prima nici ultima care, cândva, va părăsi această scenă. Eu am fost crescută foarte modest, într-un regim anume în care toată lumea trebuia să fie egală (…) Întotdeauna soţul meu era foarte supărat. Îmi făcea cadouri şi nu nimerea. Am tăiat această dorinţă.

Îi spuneam mereu că aia nu-mi place, aia nu-mi place… Vai, ce supărat era. Atunci nu-mi părea rău, acum da. Atunci eram foarte dură. Acum regret, da, dar n-ai ce să faci. Să fi fost înţeleaptă ca acum, îngobată de experienţa vieţii, m-aş purta altfel cu oamenii. Multe am pierdut din cauza firii mele. Faptul că poate nu i-am dat soţului meu atenţia pe care şi-a dorit-o toată viaţa… nu dădeam tot (…) Când s-a îmbolnăvit mi-am dat seama ce pierd. Şi acum”, a declarat Marina Voica.

Marina Voica, regrete la 83 de ani
Marina Voica, regrete la 83 de ani

Marina Voica, despre regretele vieții: „Cred că aş fi fost o mamă nebună

Marina Voica a recunoscut, pentru prima oară, durerile vieții sale. „Cred că aş fi fost o mamă nebună fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut. N-aş fi trăit până atunci. Nu ştiu. Un copil este… nu ştiu, nu-mi dau seama. Dar aş fi fost o mamă care suferea. L-aş fi iubit prea tare şi dacă nu aş fi primit la fel, mi-ar fi ucis asta”, a spus Marina Voica despre faptul că a a les ăs nu facă un copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×