Cum arată Marina Voica, la vârsta de 82 de ani! Artista, fotografiată pe plajă

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
02/11/2018, 19:17
Cum arată Marina Voica, la vârsta de 82 de ani! Artista, fotografiată pe plajă GALERIE FOTO
Marina Voica a ajuns la vârsta de 82 de ani, însă este la fel de frumoasă

Artista Marina Voica sparge toate tiparele vârstei și frumuseții, la 82 de ani! Doamna muzicii ușoare românești arată incredibil și nu putem decât să ne înclinăm în fața farmecului și grației sale. Mai mult chiar, Marina Voica a fost fotografiată chiar și pe plajă, iar candoarea cu care pozează și zâmbetul blajin de pe chip ne fac să nu uităm cât de frumoasă a fost cândva, în tinerețe, dar nu fără să nu remarcăm cât de mult a păstrat și azi din trăsăturile sale care au consacrat-o. Într-adevăr, pe lângă o voce de excepție, Marina Voica s-a remarcat de-a lungul carierei sale și prin caracteristicile fizice unice: ochi pătrunzători, siluetă de invidiat și un păr mereu aranjat într-un bob lung îngrijit.

Imaginea postată de Marina Voica pe paginile de socializare, zilele trecute, a uimit însă pe toată lumea. Artista a fost pozată pe plajă, stând pe un sezlong, la umbră. este îmbrăcată într-o rochie albă, iar capul îl are acoperit cu o eșarfă înflorată. La ochi, cum altfel, Marina Voica poartă o pereche de ochelari de soare, lucru nu foarte obișnuit pentru o persoană trecută de 8 decenii de viață.

Frumusețea Marinei Voica a făcut-o pe artistă să rămână în inima românilor, chiar și la 82 de ani
Frumusețea Marinei Voica a făcut-o pe artistă să rămână în inima românilor, chiar și la 82 de ani

La vârsta de 82 de ani, Marina Voica arată fenomenal

Chiar dacă are 82 de ani, grația și stilul inconfundabil al Marinei Voica nu au pălit încă. Artista are aceeași frumusețe, aceeași sclipire inconfundabilă în ochi. Are foarte mulți prieteni tineri, care postează periodic imagini cu ea, pe rețelele de socializare, iar asta pare că o ține veșnic ”verde” pe minunata cântăreață.

Pe numele său real Marina Alexandrovna Nicolskaia, artista s-a născut pe 3 septembrie 1936, la Ivanovo, în fosta URSS. Ea a ajuns în România, după ce și-a cunoscut soțul, pe Marcel Voica, la facultate. A venit cu el în țară și aici și-a construit o carieră fulminantă. ”Cand sunt vesela si bine dispusa, ma simt eu pe mine ca sclipind de tinerete. Iar varsta, in sine, nu ma sperie. Pentru ca, sufleteste, ma simt la fel de tanara. Ceea ce nu-mi place la varsta asta e ca imi arata ca se apropie timpul cand viata mi se va termina, iar eu ideea asta nu o accept. Urasc moartea. O urasc cu toata fiinta mea. Gandul asta imi da uneori nopti de insomnie. Dar apoi vine dimineata, ies in gradina, il iau in brate pe Vasea, pisicutul meu, si incep o noua zi…”, spunea Marina Voica, acum ceva timp, pentru ”Formula AS”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×