Marile festivaluri ale verii, Untold și Electric Castle, promovate de organizatori. Ce se va întâmpla cu ele?

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
25/04/2020, 18:48
Marile festivaluri ale verii, Untold și Electric Castle, promovate de organizatori. Ce se va întâmpla cu ele?
Ce se va întâmpla cu Untold și Electric Castle

Marile festivaluri ale verii, Untold și Electric Castle, sunt promovate în continuare de organizatori, pentru că încă nu se știe dacă vor fi sau nu anulate.  Emil Boc, primarul Clujului, oraș care va găzdui cele două evenimente, a anunțat că se va lua o decizie după data de 15 mai.

Ce se va întâmpla cu Untold și Electric Castle

Două dintre cele mai mari evenimente ale anului, Untold și Electric Castle, care ar trebui să se desfășoare în această vară la Cluj, se află în continuare pe lista organizatorilor. Edilul Clujului, Emil Boc, a anunțat că nu s-a luat încă o decizie cu privire la cele două festivaluri.

„Nu știm ce se va întâmpla cu Untold, care oricum nu are o finanțare publică, are o finanțare privată în integralitate, dar, oricum, este un eveniment major al României, nu doar pentru Cluj”.

„Decizia finală de anulare nu a fost luată încă, se așteaptă a doua zi după 15 mai, să vedem cum va arăta cadrul legal de activități care se pot derula”.

„Pentru celelalte, Electric Castle, UNTOLD, Jazz în The Park, încă nu s-a luat decizia finală cu privire la modul în care, dacă și cum vor fi organizate. Vom vedea după 15 mai cum vor arăta reglementările legale”, a explicat edilul într-o emisiune online.

Contravaloarea biletelor cumpărate nu va fi restituită

Deși festivalurile sunt în continuare promovate de organizatori, Neversea (2-6 iulie, Constanța) și Untold (30 iulie-2 august, Cluj), şansele organizării unor astfel de evenimente cu sute de mii de oameni, sunt aproape nule în acest an, în România.

În acest caz, organizatorii pot sta liniștiți, chiar dacă se vor anula cele două festivaluri după data de 15 mai. Cei care au cumpărat abonamente sau bilete normale nu își vor recupare banii.

În regulamentul întocmit de organizatori scrie că, în cazul anulării acestor evenimente, din motive ce ţin de „forţă majoră“, epidemii şi pandemii, contravaloarea biletelor cumpărate nu va fi restituită. Excepție fac abonamentele din categoria „Risk-free“, care pot fi returnate pentru a se recupera contravaloarea lor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×