Prognoza 15 mai. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua

înStiri de ultima ora
14/05/2018, 16:52
Prognoza 15 mai. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua
Prognoza meteo 15 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 15 mai. Vremea va fi instabilă în jumătatea de vest a teritoriului, precum și în zona de munte, unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în special după-amiaza și la începutul nopții, când local se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte.

Izolat se va semnala grindină. Excepție va face Dobrogea, unde numai izolat, spre sfârșitul intervalului, va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 8 și 15 grade.

Prognoza meteo 15 mai. În București vor fi 27 de grade Celsius

În București, Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×