Mariana Moculescu, pe drumuri! Horia Moculescu nici nu a vrut să audă de ea!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
12/07/2018, 15:55
Mariana Moculescu, pe drumuri! Horia Moculescu nici nu a vrut să audă de ea! GALERIE FOTO
Mariana Moculescu a ramas pe drumuri

Mariana Moculescu a rămas pe drumuri, după ce s-a întors în țară. Fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu a șăsat scandalurile din țară și a plecat în Italia, unde a dat de alte belele. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Iubitul italian a bătut-o și a umilit-o, iar acum a venit în România, unde de-abia a găsit o cameră unde să stea, chiar la Cristi Marin, cu care a avut un conflict deschis.

Citește și Mariana Moculescu și fiica ei, Nidia, însărcinate cu același bărbat! 

Citește și Mariana Moculescu, sechestrată de un mafiot italian!

Mariana Moculescu a rămas pe drumuri. ”Lumea mă întreabă pe stradă de ce nu o omor”

Horia Moculescu nici nu a vrut să ajungă de fosta soție! “Ne-am separat de nouăsprezece ani. Lumea mă întreabă pe stradă de ce nu o omor, ce vreți să mă vedeți în pușcărie? Nu mă interesează nici unde stă acum, este fix problema ei, la mine nu o iau”.

În schimb, Cristi Marin i-a oferit o cameră la el în apartament. “I-am zis Marianei să stea cât vrea, nu doar o lună, până își rezolvă problemele cu actele pentru că ea nu are nici buletin, nici certificat de naștere. Nu se pune în discuție să reluăm idila noastră amoroasă, rămânem prieteni și atât. M-am gândit și i-am propus o căsătorie fictivă pentru că eu plec în America acuși și vreau să o iau și pe ea. Nu mi-a dat un răspuns”, declarat acesta pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×