Marian Vanghelie, jefuit în plină zi! Ce au furat hoții din vila fostului primar al Sectorului 5

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 18:20
Marian Vanghelie, jefuit în plină zi! Ce au furat hoții din vila fostului primar al Sectorului 5
Marian Vanghelie, prădat de hoți în plină zi. Sursa foto: hepta.ro

Mai nou, hoții români nu mai au răbdare până la lăsarea nopții, ci preferă să acționeze chiar în plină zi. Sau cel puțin așa au procedat jefuitorii care au prădat recent locuința lui Marian Vanghelie și a soției sale, Oana Mizil.

Marian Vanghelie, jefuit ziua în amiaza mare. Hoții l-au lăsat fără ceasuri și bijuterii

Totul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, fostul primar al sectorului 5 al Capitalei sesizând în scurt timp polițiștii din Snagov, care au demarat o anchetă pentru a da de urma făptașilor. Potrivit evz.ro, din vila situată în zona Ghermănești, au fost furate câteva ceasuri, bijuterii, dar și un tablou de valoare ce poartă semnătura pictorului Gheorghe Petrașcu.

Chiar dacă a trecut destul de mult timp de la jaful cu pricina, hoții sunt în continuare de negăsit. După ce au studiat cu atenție imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate atât la locuința lui Vanghelie, cât și în împrejurimi, polițiștii ilfoveni au ajuns la concluzia că infractorii au plănuit lovitura cu mai multe zile înainte, studiind în cel mai mic detaliu atât casa, cât și obiceiurile familiei fostului edil.

Ceasurile furate nu sunt cele din dosarul deschis de procurorii DNA

Cât despre bunurile furate, trebuie spus că ceasurile nu sunt cele care fac obiectul dosarului deschis în 2015 de procurorii DNA pe numele lui Marian Vanghelie. La vremea respectivă, fostul social-democrat spunea că ar valora cel puțin 20.000 de euro, însă afirmațiile sale au fost contrazise de oameni de specialitate.

După ce au analizat cu atenție fotografiile, aceștia au apreciat că respectivele ceasuri au o valoare mult mai mare, fiind vorba despre mărci de lux consacrate.

De altfel, nu este pentru prima dată când hoții calcă pragul locuinței celui care până nu demult conducea sectorul 5 al Capitalei. În martie 2017, politicianul a fost prădat chiar de unul dintre angajații săi, incidentul ținând atunci prima pagină a ziarelor de scandal.

Este vorba despre bona filipineză a băiețelului său, care a trădat încrederea lui Vanghelie și a fugit cu o serie de obiecte de valoare. Ulterior, Oana Mizil avea să afle că femeia nu era la prima abatere, „ușurând” de sume importante de bani și alte familii care o angajaseră.

De fapt, am fost jefuită eu. Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte.

Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare”, a declarat soția fostului primar al Sectorului 5.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×