GALERIE FOTO. Pare BANC, dar nu e! Ce a făcut Vanghelie la BAC, la LIMBA ROMÂNĂ! Toţi colegii s-au prăpădit de rîs

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
11/07/2016, 12:04
GALERIE FOTO. Pare BANC, dar nu e! Ce a făcut Vanghelie la BAC, la LIMBA ROMÂNĂ! Toţi colegii s-au prăpădit de rîs GALERIE FOTO

Bacalaureatul a reprezentat un veritabil calvar pentru multe celebrităţi. Inclusiv pentru Marian Vanghelie. Devenit celebru pentru perlele lui – precum „care este”, „goagăl” sau „almanahe” -, fostul primar al Sectorului 5 s-a făcut de rîs la examen.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Vanghelie a început liceul în 1982, la 14 ani, la Grupul Şcolar Industrial “Alexandru Sahia”. S-a oprit la zece clase şi a ales să urmeze calea politicii. Fostul edil nu a abandonat, însă, ideea de a lua Bacalureatul. Şi, astfel, la aproape 30 de ani, s-a înscris la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, cursuri seral, pe care l-a şi terminat.

A ajuns să dea examenul de final la Liceul Agricol “Cezar Nicolau” din Brăneşti, la nu mai puţin de 32 de ani. Unde s-a făcut de rîs. A fost prins cu “copiuţe” la proba de limba şi literatura română şi, ulterior, scors din examen şi dat afară. Chiar şi aşa, Vanghelie nu s-a lăsat păgubaş şi a reuşit să ia bacalaureatul la 33 de ani.

Cele mai tari perle ale lui Vanghelie:

– „Sumele alocate transportului în comun sunt infirme” (in loc de infime)

– „Echipa PSD care am avut o serie de probleme cu ei”

– „Transportul în comun care mergem”

– „Eu sînt bun din Ferentari pîna în Calea Victoriei”

– „De la DNA am primit neurmărirea începerii penale”

– „S-au verificat toate actele pe foştii trei ani pe care am fost primar”

– „E adevărat că nu am studiile primarului Parisului şi nici ale domnului primar Căldărescu care aţi spus dumneavoastră (în context era vorba despre scriitorul Mircea Cărtărescu). Pot să conduc chiar mai bun ca amîndoi la un loc”

– „Sînt un om pamîntean şi mă interesează decît Bucureştiul şi atît”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×