Marian Godină, declarații fabuloase după agresarea deputatului PSD: „Hai cu amnistia, hai cu grațierea!”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
23/12/2018, 15:47
Marian Godină, declarații fabuloase după agresarea deputatului PSD: „Hai cu amnistia, hai cu grațierea!” GALERIE FOTO
Marian Godină, declarații fabuloase după agresarea deputatului PSD: "Hai cu amnistia, hai cu grațierea!"

Marian Godină se numără printre sutele de internauți care au lăsat un comentariu la postarea deputatului PSD Petre Florin Manole, care a fost agresat în Secția de Poliție nr. 1 din Capitală. Celebrul polițist a scris și un articol pe blogul său personal — declarațiile sale sunt pur și simplu savuroase. Fanii lui s-au amuzat copios și s-au întristat în același timp.

Mesajul lăsat de Marian Godină la postarea este: „Amnistie și grațiere” — desigur, făcând referire la Ordonanța de Urgență de amnistie și grațiere care a intrat oficial pe agenda de lucru a Guvernului României, condus de Viorica Dăncilă.

Marian Godină, declarații fabuloase după agresarea deputatului PSD

La scurt timp după ce a comentat la mesajul făcut public de Petre Florin Manole, Marian Godină a scris un articol pe blogul său, care se numește: „Deputatu’ și țapu'”.

„Se plânge domnul deputat că în secția de poliție sunt camere video, dar înregistrează doar video, nu și audio, iar asta l-ar aduce în imposibilitatea de a aduce probe în formularea unei eventuale plângeri împotriva scandalagiilor. Pfff… asta m-a amuzat tare. În primul rând, adresarea de amenințări, nefiind o faptă prevăzută foarte drastic la noi, ar intra în mod clar sub incidența unei amnistii sau grațieri, deci, nu văd pentru ce le-ar face plângere, atâta timp cât exact partidul din care face parte susține cu tărie necesitatea unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea” sunt câteva dintre declarațiile savuroase scrise de polițist pe blogul său.

Postarea făcută de Marian Godină, după ce a distribuit articolul scris pe blogul său

Primele declarații ale Poliției în cazul deputatului PSD agresat

Oficialii din Poliție au oferit un comunicat de presă în care au povestit ce s-a întâmplat în interiorul Secție nr. 1 din București, unde deputatul PSD Petre Florin Manole a declarat că a fost agresat de trei persoane.

„La data de 22.12.2018, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, șofer la o companie de taxi , cu privire la faptul că fost agresat fizic de către un client pe care l-a transportat la o adresă de pe raza sectorului 1.

La fata locului, agenții de siguranță publică au identificat persoana indicată de reclamant, un bărbat aflat vădit sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări a rezultat faptul că, taximetristul l-a transportat pe acesta și pe un prieten al său la o adresă aflată în zona de competență a Secției 1 Poliție, iar la aproximativ o jumătate de ora, după ce preluase și alți clienți, a fost direcționat înapoi la adresa de către dispeceratul firmei de taxi, întrucât se reclama pierderea unui telefon mobil.

Taximetristul a verificat împreuna cu clientul interiorul mașinii, dar telefonul nu a fost gasit, după care, clientul, l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi. Bărbații au fost conduși la subunitate de poliție , unde s-a prezentat și un alt bărbat, care și-a declinat o calitate oficială, s-a recomandat prieten al persoanei vătămate și care a insistat sa fie de fata la audierea persoanelor implicate.

Având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane și nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat ca ar fi fost amenințată in holul secției de către bărbatul reclamat de către prietenul său, dar a refuzat sa depună plângere in acest sens.

Angajatul companiei de taxi a formulat plângere pentru lovire sau alte violente”, se arată în comunicatul dat de Poliție, relatează stirileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×