Cine este deputatul PSD agresat în Secția de Poliție 1 din Capitală

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 14:30
Cine este deputatul PSD agresat în Secția de Poliție 1 din Capitală GALERIE FOTO
Cine este deputatul PSD agresat în Secția de Poliție 1 din Capitală

Un deputat PSD a trăit o experiență total neplăcută chiar în timp ce se afla în sediul unei secții de poliție. Ulterior, politicianul a împărtășit incidentul incredibil pe o rețea de socializare. Acesta se numește Florin Petre Manole și a mărturisit în mesajul făcut public că a fost înjurat și amenințat de trei bărbați în timp ce se afla în Secția de Poliție nr. 1 din Capitală. El a ajuns aici, după ce a fost chemat de o rudă care fusese lovită și amenințată. În rândurile așternute pe Internet, deputatul PSD Petre Florin Manole s-a arătat revoltat de faptul că nu există probe audio-video în secţie şi a precizat că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei.

La finalul postării, politicianul agresat a conchis că „încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”. Mulți dintre prietenii virtuali i-au lăsat sute de comentari spumoase, spunându-i că toate neregulile se petrec din cauza liderului PSD, Liviu Dragnea.

Petre Florin Manole, deputatul PSD agresat în Secția de Poliție 1 din București

Din mesajul postat pe contul său oficial de Facebook reiese că deputatul PSD Petre Florin Manole l-a scris când încă era în instituția statului în care a fost agresat.

„Sunt chiar acum la Secţia de Poliţie nr 1. Ascult cum sunt ameninţat de 3 indivizi: te omor, cuţite, ieşi afară să vezi tu etc. Am venit aici pentru că o rudă, lovită şi ameninţată, m-a sunat — e dreptul său legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbaţi îl ameninţă în secţia de poliţie şi îi e frică pentru că poliţiştii asistă pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relaţii cu publicul, în faţa poliţistului de serviciu sunt ameninţat la rândul meu”, a povestit seara trecută deputatul PSD pe Facebook.

Petre Florin Manole a subliniat în postarea făcută că în cazul în care depune o plângere, el nu poate să aducă probe audio-video pentru că supravegherea din interiorul Secţiei de Poliție nr. 1 din București e doar video, nu şi audio.

„Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frică. Ce fac însă alţii, mai vulnerabili, în alte cazuri? Le influenţează ameninţările declaraţiile pe care le fac? Sigur că da. E normal să te temi pentru siguranţa ta ÎN secţia de poliţie? Sigur că nu. O să adresez o întrebare Ministrului de Interne: câte secţii au supraveghere audio-video? Câte nu au? Cum putem să remediem situaţia? Este imperativ să rezolvăm această problemă. Dacă ea există la Secţia nr 1, în centrul Bucureştiului, sigur există şi în alte părţi. Încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”, încheie tânărul deputat PSD postarea sa.

Aceasta e postarea făcută pe Facebook de politicianul social-democrat Petre Florin Manole

Mesajul deputatului Petre Florin Manole a strâns aproape 600 de comentarii, iar în unele dintre acestea i s-a reproșat că experiența trăită este provocată de politica PSD, partid din care el face parte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×