Marian Calimandruc, reținut de polițiști! Interpretul de muzică populară a șantajat și înșelat mai multe tinere pe Facebook

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2020, 11:43
Marian Calimandruc, reținut de polițiști! Interpretul de muzică populară a șantajat și înșelat mai multe tinere pe Facebook
Marian Calimandriuc înșela tinere pe rețelele de socializare. Sursa foto: Facebook

În plină pandemie de coronavirus, un cunoscut interpret de muzică populară a fost reținut de polițiști pentru săvărșirea infracțiunilor de înșelăciune și șantaj.

Este vorba despre Marian Calimandruc, solistul unei formații de muzică de petrecere din Vaslui și fiul cântăreței Maria Drosu. Potrivit anchetatorilor, acesta s-ar fi folosit de statutul său pentru a cuceri mai multe femei pe rețelele de socializare.

Marian Calimandruc a fost reținut pentru 30 de zile. Interpretul de muzică populară ar fi înșelat mai multe femei pe Facebook

Se pare că imediat ce reușea să le intre în grații, bărbatul apela la „tehnica sentimentală” pentru a obține anumite sume de bani sau obiecte de valoare. Inițial, Calimandruc a fost reținut alături de alți patru complici, însă anchetatorii au solicitat arestarea preventivă doar în cazul său și al lui Bogdan Băț, una dintre persoanele care i-au fost alături în acest demers ilegal.

Originar din localitatea vasluiană Roşieşti, Calimandruc, în vârstă de 34 de ani este cunoscut pe plan local și are parte de o bună promovare în mediul online, așa că nu e de mirare că a profitat cu ușurință de naivitatea tinerelor sale admiratoare.

Le convingea pe fete să-i trimită sume de bani, telefoane sau bijuterii

Toate bune și frumoase, numai că pe fir au intrat imediat și polițiștii, care au probat că solistul a întreținut relaţii sentimentale de la distanţă cu femei din mai multe judeţe din ţară, dar și din Republica Moldova.

După ce le câştiga încrederea, Calimandruc le convingea să-i trimită diverse sume de bani, telefoane de ultimă generaţie sau chiar bijuterii. Ulterior, după ce şi-au dat seama că au căzut victime unui escroc sentimental, fetele au depus plângeri la poliţie, iar interpretul de muzică populară riscă să-și petreacă următoarea perioadă în spatele gratiilor.

Totodată, prejudiciul produs a fost calculat la 500.000 de lei. Femeile escrocate sunt hotărâte să facă totul pentru ca lăutarul vasluian să plătească cu vârf și îndesat pentru faptele sale.

Cât despre așa numita „tehnică sentimentală” la care a  apelat bărbatul pentru a-și convinge admiratoarele să-i facă pe plac, aceasta este deja de notorietate și produce periodic nenumărate victime în România și în întreaga lume, prin intermediul rețelelor de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×