A vîndut tot şi şi-a abandonat cariera, ca să se mărite cu iubitul pe care nu-l întîlnise! Ce a aflat în ultima clipă

Mirela Apostol   
în Hotnews
12/02/2016, 10:39
A vîndut tot şi şi-a abandonat cariera, ca să se mărite cu iubitul pe care nu-l întîlnise! Ce a aflat în ultima clipă GALERIE FOTO

O femeie care trebuia sa se casatoreasca chiar de ziua indragostitilor, cu un barbat pe care nu l-a intalnit personal niciodata, a aflat cu doar cateva zile inainte ca viitorul sot era un escroc sentimental.

Evangelina Tsadiosou, 40 de ani, a renuntat la cariera pe care o avea in Marea Britanie si si-a vandut toate lucrurile, pentru ca planul era sa se stabileasca in Canada, imediat dupa ce s-ar fi casatorit cu barbatul pe care l-a cunoscut on-line, Darryl Brown Fancey, 38 de ani, chiar pe aeroport, relateaza Daily Mirror.

Doar cu cateva zile inainte de plecare, dupa ce a renuntat si la apartamentul in care statea, Evangelina a aflat ca „viitorul sot” avea mai multe relatii si era „logodit” cu cateva femei, ea fiind contactata de catre unele din acestea.

Cand femeia si-a confruntat iubitul, acesta i-a spus ca e vorba doar de gelozia unor foste iubite si ca nu are de ce sa-si faca griji. Insa ea si-a dat seama ca era mintita, pentru ca barbatul nu mai vorbea cu ea la fel de des sub diferite pretexte si dintr-o data i-a propus sa amane nunta pana in iunie.

In momentul in care barbatul i-a spus acest lucru – in conditiile in care stia ca nu mai are casa, obiecte, loc de munca, ci doar un bilet de avion – Evangelina si-a dat seama ca a trait in minciuna.
Acum, desi ranita, ea a fost de acord sa-si spuna povestea, ca sa le atraga atentia si altor femei care ar fi dispuse sa-si abandoneze propriile planuri pentru un barbat pe care nu l-au vazut niciodata.

Evangelina, care compune muzica, a spus ca si-a vandut toate lucrurile, inclusiv pianul, pentru 10 la suta din valoarea lor, orbita fiind de dragoste. Acum, intentioneaza sa mearga in SUA, ca sa-si continue cariera muzicala.

 

Sursa: ştirileprotv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×