Maria Ghiorghiu, previziuni pentru anul 2019! România intră în război

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 17:58
Maria Ghiorghiu, previziuni pentru anul 2019! România intră în război
Maria Ghiorghiu a făcut previziuni pentru anul 2019

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a făcut previziuni pentru anul 2019! Femeia care vede în viitor are deseori viziuni asupra întâmplărilor ce vor veni peste țară ori chiar peste lumea. De asemenea, această încearcă să informeze poporul despre cele ce se vor întâmpla din diferite căi.

Suportul în care le așează pe toate este blog-ul acesteia. Femeia susține că toate mesajele pe care le scrie pe acest suport nu sunt născocite de ea, ci sunt transmise de divinitate. ”Nu spun de la mine, sunt niște mesaje primite de la divinitate”, a spus chiar în această seară clarvăzătoarea, pentru postul Antena Stars.

Previziunile Mariei Ghiorghiu pentru anul 2019!

Maria Ghiorghiu, previziuni pentru anul 2019! România intră în război
Clarvăzătoarea a declarat că Mântuitorul va veni chiar în Catedrala Neamului, căci pestru asta a fost construit lăcașul sfânt

Potrivit spuselor ei, ne așteaptă multe lucruri grave, însă unul care ar putea atinge apogeul este războiul în care ar putea intra și România. ”9 Noiembrie 2018,ora 18,17! Dragii mei, în aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare. Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesupt.

Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent; valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum. Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun că vom auzi de un Cutremur violent in Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami.

Unde anume sau cand se va produce,nu mi s-a descoperit.Dar noi putem face ceva in acest sens,si anume sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU ,ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare Calamitate sau intr-un mare Dezastru.

Dumnezeu sa ne apere pe noi toti ,dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria”, a scris prezicătoarea pe blog-ul său.

”Catedrala Neamului a fost rânduită de Dumnezeu și acolo va veni Mântuitorul!”

Maria Ghiorghiu, previziuni pentru anul 2019! România intră în război
Clarvăzătoare prezice că România va intra în război

De altfel, Maria Ghirghiu a prezis și că ne așteaptă vremuri grele, atât de grele încât ar putea face ”harta României să nu mai fie întreagă”. „Dragii mei, în aceasta dimineaţă, ,trează fiind, văd stând în pat cu ochii închişi, văd la doar câţiva metri înălţime faţă de locul în care stăteam, văd un Cer de noapte, iar pe Cer au apărut Sfinţii Arhangheli şi Voievoizi Mihai şi Gavriil.

După ce i-am privit pe amândoi, au dispărut în clipa următoare, ca în locul lor, să apară Harta României. Numai că, HARTA ROMANIEI nu mai era întreagă. Partea sudică, cu inima Munteniei era lipsă; era o gaură neagră în partea Munteniei; nu mai exista inima Munteniei, de jos în sus”, a redactat clarvăzătoarea.

Totodată, în această seară, intrând în direct în emisiunea moderată de Cristi Brancu, Maria Ghiorghiu a relatat că Mântuitorul va veni pe pământ românesc. ”Da, mântuitorul va veni după ce ne vom ridica din cenușă”, a spus prezicătoarea.

Mai mult, aceasta a localizat și spațiul în care se va pogorâ. ”Catedrala Mântuirii Neamului a fost rânduită de Dumnezeu și acolo va veni Mântuitorul. Eu am scris că acolo se va afla Mântuitorul. El va veni și îl vom prinde și noi. Va veni așa cum vine și ploaia de vară. Asta este o mare bucurie!”, a mai spus în direct Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×