Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul podoabei sale capilare: „Îl dau cu balsam și îl usuc zece minute”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 15:11
Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul podoabei sale capilare: „Îl dau cu balsam și îl usuc zece minute”
Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului ei bogat și lung. Sursa foto: unica.ro

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul podoabei sale capilare. Cântăreața de muzică populară este recunoscută pentru părul ei lung și bogat și toată lumea s-a întrebat ce face pentru a-l întreține atât de bine. Nu s-a confruntat niciodată cu căderea părului pentru că a știut mereu cum să aibă grijă de el. Artista a dezvăluit în urmă cu mai mulți ani că se spăla pe cap cu săpun de casă, însă ar fi renunțat la acest obicei.

Maria Dragomiroiu spune că nu face mare brânză pentru ca părul ei să arate așa

Vremurile s-au schimbat, iar săpunul de casă se face și se găsește tot mai greu. Maria a spus în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 că singurul secret cu privire la frumusețea părului ei este utilizarea balsamului după fiecare șamponare. Mai mult, cântăreața spune că are noroc din punct de vedere genetic deoarece părul ei nu necesită cine știe ce îngrijire.

„Cu părul este genetic. Nu fac nimic special, decât să îl iubesc. Îl spăl o dată pe săptămână. Când îl spăl, îl dau cu balsam. Promit că voi face un filmuleț cu felul în care îl spăl și îl usuc. Îl usuc în cel mult zece minute”, a declarat Maria Dragomiroiu în matinalul de la Antena 1.

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu este recunoscută pentru podoaba ei capilară. Sursa foto: dcnews.ro

Fratele ei este internat în spital

„Toată viața am avut grijă de aspectul meu fizic. Nu m-am dus, decât să nu arăt așa încât felul în care arăt să îmi dea o stare de bine”, a mai spus interpreta de muzică tradițională românească. În aceeași emisiune, Maria a mai mărturisit că fratele ei se află internat la un spital din Capitală, acesta suferind de o afecțiune despre care nu a vrut să vorbească foarte mult.

„Atunci când ești la limită, îți dai seama cât de valoroasă este viața și că trebuie să te bucuri pentru fiecare minut al ei”, a completat Maria.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×