Maria Constantin, criticată pentru că a ales să cânte cu Vulpița și Viorel: „Ai ajuns de râsul râsului”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/04/2020, 19:06
Maria Constantin, criticată pentru că a ales să cânte cu Vulpița și Viorel: „Ai ajuns de râsul râsului”
Maria Constantin, pusă la zid de fani după ce a anunțat că va cânta cu Vulpița și Viorel. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă este intens criticată în mediul online, telenovela ce îi are în centru pe Veronica Stegaru, alias Vulpița și soțul său, Viorel, continuă și se bucură de audiențe uriașe. Nici măcar epidemia de coronavirus nu îi poate împiedica pe cei doi tineri să-și pună viața amoroasă pe tapet în fiecare ediție a emisiunii Acces Direct.

Maria Constantin, desființată după ce a anunțat că va cânta cu Vulpița și Viorel

Orice vedetă care își asociază imaginea cu aceste personaje este, însă, făcută cu ou și cu oțet pe rețelele de socializare. De un astfel de tratament a avut parte și Maria Constantin, după ce și-a informat fanii că se pregătește să lanseze videoclipul unei melodii cântate chiar în compania controversatelor personaje mondene.

Atât le-a trebuit admiratorilor să-și iasă din minți și să arunce cuvinte grele la adresa interpretei de muzică populară. „Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”,Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!”sau „Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje prin care Maria Constantin este demolată de fani pentru alegerea făcută.

Maria Constantin, scandal monstru la botezul iubitului însurat

Maria Constantin nu a suspinat prea multă vreme după Dacian Varga, de care s-a despărțit la începutul acestui an, chiar dacă relația părea a fi extrem de serioasă. Solista de muzică populară iubește din nou, însă destinul i-a adus încă o idilă cu năbădăi.

De curând, fosta soție a lui Marcel Toader a încasat o bătaie în toată regula, chiar de la partenera de viață a bărbatului care i-a furat inima. Acesta a solicitat-o să cânte la botezul copilului, iar de aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

Iubitul i-a ținut, însă, partea și a ales-o în detrimentul celei care i-a dăruit un băiețel. Mai mult, cei doi se pare că locuiesc deja sub același acoperiș, așa că trioul amoros este pe cale să se încheie. După o viață amoroasă cu suișuri și coborâșuri, Maria Constantin și-a găsit în sfârșit fericirea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×