Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, arată senzațional la 68 de ani. A atras toate privirile la un eveniment monden. FOTO

Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 15:03
Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, arată senzațional la 68 de ani. A atras toate privirile la un eveniment monden. FOTO GALERIE FOTO
Maria băsescu a venit îmbrăctă într-o rochie albastră. Sursa foto - facebook

Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, arată senzațional la 68 de ani. Fosta prima doamnă a atras toate privirile după ultima apariție în public. Conform informațiilor, a fost vorba despre un eveniment restrâns, în familie, la care soția fostului președinte a participat, în urmă cu câteva zile. Astfel, weekend-ul trecut, cei doi soți Băsescu au mers la un botez. Fiica lor, Elena Băsescu a fost cea care a postat pe o rețea de socializare un filmuleț cu părinții ei.

Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, arată senzațional la 68 de ani

În imaginile surprinse se vede clar că Maria Băsescu a avut un rol esențial. La fericitul eveniment la care a participat, aceasta a devenit nașa unui băiețel. Momentul s-a petrecut la o biserică din Capitală, acolo unde a fost micuțul creștinat. Soții Băsescu, părinții spirituali ai copilului au afișat un mină veselă, pe tot parcursul botezului. Mai mult, soția fostului șef de stat a purtat o rochie elegantă, într-o nuanță de albastru electric.

De altfel, Maria Băsescu este considerată de fiecare dată o prezență elegantă atunci când își face apariția în public. Pentru că nu mai este nevoită să-și însoțească soțul peste tot, Maria Băsescu are acum timp destul să-și aleagă ținuta. „Nu doarme deloc”, poate fi auzit cum spune jovial Traian Băsescu. Apropiații spun că fostul președinte al României s-a referit atât la bebelușul pe care îl avea în brațe, dar și la nepoata lui.

Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, arată senzațional la 68 de ani. Elena Băsescu
Elena băsescu a fost însoțită de copiii ei. Sursa foto – facebook

A atras toate privirile la un eveniment monden

Micuța era ținută la rândul ei în brațe de către mama ei, Elena Băsescu. Și mezina familiei Băsescu a atras toate privirile la puțin timp după despărțirea de Cătălin Gheorghe. De altfel, FANATIK  scris de curând că Elena Băsescu și tatăl fetiței sale de un an nu mai formează un cuplu. EBA și Cătălin Gheorghe s-au despărțit, dar din relația lor a rezultat micuța Anastasia. Fiica fostului președinte a fost însoțită la biserică de toți cei trei copii ai săi.

Elena Băsescu mai are doi copii, pe Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (3 ani), din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Trebuie să știți că Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, primul ei soț, în toamna anului 2016. De remarcat că în urma divorțului, fiica fostului președinte al României s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un alt apartament renovat special pentru ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×