Margherita de la Clejani are probleme de sănătate la inimă. Dan Capatos: „trece prin nişte momente mai dificile”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/03/2020, 14:15
Margherita de la Clejani are probleme de sănătate la inimă. Dan Capatos: „trece prin nişte momente mai dificile”
Margherita de la Clejani are probleme de sănătate. Sursa foto: Facebook

Margherita de la Clejani, fiica lui Ioniţă şi Viorica, are probleme de sănătate. Margherita are probleme cu inima, motiv pentru care a fost nevoită şă-şi anuleze apariţia în emisiunea Xtra Night Show. Moderatorul emisiunii i-a trimis acesteia multă sănătate prin intermediul show-ului TV pe care îl realizează.

Margherita de la Clejani are probleme de inimă

Margherita de la Clejani ar fi trebuit să participe la emisiunea lui Dan Capatos marţi, 3 martie, însă aceasta nu a mai ajuns din cauza unor probleme de sănătate.

Dan Capatos a dezvăluit motivele pentru care cântăreaţa nu a mai putut ajunge în emisiune. „Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate…

Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Dan Capatos în propria emisiune TV.

Margherita nu a vorbit până acum despre problemele de sănătate

Până acum, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani, Margherita, nu a pomenit niciodată că ar avea probleme de sănătate, respectiv probleme cu inima. Mai mult, Margherita este concentrată pe careiera ei de câţiva ani.

Margherita a fost de curând în Statele Unite ale Americii. Acolo, eaa susţinut concerte alături de părinţii ei Viorica şi Ioniţă din Clejani. Fiica cuplului de artişti de la Clejani  a particpat şi la show-ul TV Asia Express, sezonul 2.

Aici, a făcut echipă în cadrul show-ului TV cu Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, dar amândouă au fost eliminate din cauza problemelor de sănătate ale cântăreţei.

Margherita s-a retras din concurs din cauza problemelor de sănătate, acestea fiind amplificate de condiţiile grele din cadrul Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×