Marea durere pe care a trăit-o Daniela Gyorfi în pandemie: „Cine să sfințească coliva?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 14:51
Marea durere pe care a trăit-o Daniela Gyorfi în pandemie: „Cine să sfințească coliva?”
Daniela Gyorfi a povestit etapa grea prin care a trecut în pandemie. Sursa foto: Instagram

Pentru Daniela Gyorfi, perioada aceasta de pandemie nu a fost una tocmai ușoară. Cântăreața de muzică de petrecere a povestit unul din cele mai dure episoade prin care a trecut în izolare.

Daniela Gyorfi regretă că nu a putut-o sărbători pe mama ei așa cum obișnuia

Pe 26 aprilie, mama Danielei Gyorfi ar fi împlinit vârsta de 69 de ani, iar artista nu-și poate ierta nici acum că nu a putut merge la mormântul ei și nu a putut pregăti colivă pentru că măsurile impuse au fost restrictive în acest sens.

„Cel mai tare m-a durut că pe 26 aprilie mama împlinea 69 de ani! Cine să sfințească coliva și cui să împart? Foarte nasol și frustrant! Ferească Dumnezeu că pe timpul ăsta să îți moară cineva”, a declarat Gyorfi pentru ciao.ro.

În tot acest timp a fost alături de fiica ei, cu care nu a avut probleme deși, ca orice alt copil, și-ar fi dorit și ea să iasă mai mult din casă.

Artista, despre situația prin care trecem toți: „Cei care au curte sunt privilegiați. Sunt mulți care stau la bloc”

Cântăreața a spus că fata ei a înțeles perfect prin ce situație trece lumea și nu a avut probleme cu ea, dar că înțelege cazurile unde sunt mulți copii.

„E greu și pentru cei care au copii. Nu este simplu deloc să stai cu un copil acasă 24 din 24, să nu poți ieși afară. Cei care au curte sunt privilegiați, sunt foarte mulți care stau la bloc.

Noi avem spațiu în casă, dar cei care stau în două camere și sunt multe suflete, îți dai seama, nu poți. Maria nu a vrut să iasă din casă, mi-a zis că este periculos, o mai scot așa câte 10 minute, deja are cearcăne, și-a schimbat culoarea pielii, ne lipsește soarele și vremea de afară”, a completat Daniela Gyorfi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×