Marea dramă a Corinei Chiriac! A dezvăluit acum, după zeci de ani

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 16:25
Marea dramă a Corinei Chiriac! A dezvăluit acum, după zeci de ani GALERIE FOTO
Marea dramă a Corinei Chiriac

Corina Chiriac a vorbit deschis despre viața ei, dar și despre drama prin care a trecut. Cântăreața ajunsă la aproape 70 de ani se consideră o femeie de 7+, pe o scară de la 1 la 10 și „o simplă muiere româncă, nici mai bună, nici mai rea”.

Marea dramă a Corinei Chiriac

Celebra cântăreață a acordat un interviu pentru Marina Almășan (femeide10.ro), despre viața ei artistică și personală. A vorbit despre iubirile din viața ei, despre cariera de succes pe care o are de aproape 50 de ani, dar și despre drama care i-a zguduit credința. Zice că este singură și îi merge bine așa.

„Astăzi, «la vârsta mea», mă relaxez mult mai bine singură, cu emisiunile mele de investigații criminalistice, cu serialele polițiste bune sau cu documentarele de la BBC. Sau cu o tacla între gagici la un păhărel de șampanie, chiar dacă asta presupune un taxi la dus și unul la întors”, a spus Corina Chiriac. „Oricum, nu mai ridic vocea ca la prima tinereţe… am mai «răguşit» cu vârsta”, a mai spus interpreta de muzică ușoară pentru femeide10.ro.

Marea dramă a Corinei Chiriac
Marea dramă a Corinei Chiriac

Corina Chiriac a iubit cu patimă, dar dezamăgirea a fost pe măsură

Corina Chiriac a avut o revelație la 33 de ani, când credința i-a fost zguduită din temelii. „La 33 de ani, în ziua de 28 decembrie 1983, pe Via Dolorosa, la Ierusalim, am început să cred în Dumnezeu Tatăl și Fiul și Sfîntul Duh, în urma unei minuni”, a spus solista, care nu a vrut însă să ofere mai multe detalii.

Corina Chiriac a iubit cu patimă, însă și dezamăgirile au fost pe măsură. Din fiecare relație artista a ieșit mai puternică și în stilul său caracteristic. „Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, «Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?». Poate ziceam  «Da», că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice «Vai, ce te-am iubit!»”, a mai spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac a spus ce face ea în timpul liber, acasă. Artistul nu ține la aparențe. „Port trening de bumbac, cremă pe față, ciorapi de lână și am multe ocupații tipice de femeie care-și iubește camerele, bibelourile, florile, rochiile, gențile și colecția de bijuterii ieftine, dar superbe. Toate trebuie curățate, reordonate, aerisite, transformate și îngrijite”, a spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×