Corina Chiriac, îndoliată. Virgil Anastasiu, fostul său soț, a murit

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 13:24
Corina Chiriac, îndoliată. Virgil Anastasiu, fostul său soț, a murit
Fostul soț al Corinei Chiriac a murit la vârsta de 58 de ani. Sursa foto: playtech.ro

Corina Chiriac este în doliu. Fostul soț al cântăreței Virgil Anastasiu a murit în această dimineață, în locuința sa din Gura Râului, lângă Sibiu acolo unde și-a refăcut viața după ce a divorțat de cântăreața de muzică ușoară.

Fostul soț al Corinei Chiriac, Virgil Anastasiu a murit

Virgil Anastasiu a avut o viață controversată. Afaceristul a fugit din țară în 1986 și a stat foarte mulți ani în Statele Unite ale Americii acolo unde a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție, Corina Chiriac. Cei doi s-au cunoscut la un restaurant românesc din America, în anul 1992 și s-au căsătorit un an mai târziu în Las Vegas. Căsnicia lor a durat doar patru ani. „Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”, a declarat Virgil Anastasiu într-o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro.

Fostul soț al cântăreței Corina Chiriac s-a întors în România punând în practică numeroase idei și a dezvoltat diverse companii datorită informațiilor pe care le-a căpătat în America. Virgil Anastasiu a ocupat funcții de director și consilier în mai multe instituții din București. Înainte de a fugi de regimul comunist, fostul soț al cântăreței a terminat Institutul de Marină Constanța, în anul 1983 și a lucrat timp de 3 ani pe navele NAVROM.

Corina Chiriac l-a cunoscut pe afacerist în America
Fostul soț al Corinei Chiriac Virgil Anastasiu a murit la vârsta de 58 de ani. Sursa foto: click.ro

Corina Chiriac și Virgil Anastasiu au divorțat după 4 ani de relație

Virgil Anastasiu este cel care a decis să divorțeze de Corina Chiriac, dar nu pentru că avea o amantă așa cum scria presa la vremea respectivă, ci pentru că nu se mai regăsea în căsnicie. „O iubeam pe Corina, eram mândru, dar sigur că nu asta era neapărat cartea de vizită cu care doream eu să mă prezint. Eram un specialist în cu totul alt domeniu, nu doar soţ al Corinei. Ne-am trezit într-o dimineaţă şi am descoperit că deşi ţinem enorm unul la celălalt, nici unul nu reprezentam idealul pentru celălalt.”, a declarat fostul soț al Corinei Chiriac la momentul rupturii.

Totodată, Virgil Anastasiu a mai spus că-și dorea o soție care să se implice mai mult în viața de familie. „Corina îşi dorea probabil un bărbat care să-i acorde mai multă atenţie, care să aibă un program mai redus. Iar eu îmi doream o soţie care să participe mai activ la viaţa mea mondenă. N-am părăsit-o pentru o femeie mai tânără, aşa cum au spus gurile rele”, a mai spus afaceristul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×