Marcel Vela vrea să înființeze Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă! Funcția lui Raed Arafat, în pericol

Alex Năstase   
în Stiri mondene
13/01/2020, 12:19
Marcel Vela vrea să înființeze Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă! Funcția lui Raed Arafat, în pericol GALERIE FOTO
Marcel Vela l-ar putea lăsa fără funcție pe Raed Arafat. Sursa foto - colaj hepta.ro

Marcel Vela vrea să înființeze Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă! Ministrul de Interne spune că e nevoie însă de mai multe analize și dezbateri. ”Poate vom ajunge la concluzia că sistemul de situaţii de urgenţă poate fi îmbunătăţit”, a spus Vela.

Marcel Vela vrea să înființeze Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă!

Dacă se da ok-ul pentru o asemenea instituție atunci funcția lui Raed Arafat este în pericol. Astfel, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu poziția de secretar de stat la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

”Poate, în perspectivă, chiar etapizat, am putea face o Agenţie Naţională pentru Situaţii de Urgenţă şi în acest sens, evident că puse sub o singură umbrelă toate activităţile, toţi factorii responsabili.

Funcția lui Raed Arafat, în pericol

Se va face cu o dezbatere publică, cu analiză, vom ajunge la concluzia că sistemul de situaţii de urgenţă poate fi îmbunătăţit”, a declarat Marcel Vela care nu a dat indiciu clar ce se poate întâmpla cu Raed Arafat

”Reorganizarea ministerului am început-o de jos în sus, încă nu am discutat, pentru că secretarii de stat sunt în subordinea premierului.

Încă nu am discutat despre reconfigurarea fucţiilor de la conducrea Ministerului, funcţiile publice care ţin de zona politică”, a mai zis Vela.

Vă reamintim că în ultima zi a anului, ministrul de Interne, Marcel Vela şi secretarul de stat, Raed Arafat, au avut un schimb dur de replici.

Cei doi s-au contrat atunci pe tema funcţionării elicopterelor SMURD, pornind de la cazul unei fetiţe din judeţul Vâlcea aflată în comă, care nu a putut fi preluată de elicopterul SMURD pentru a fi adusă la un spital din Bucureşti.

 ”Nu facem doar paradă la televizor, PR grozav ce bine organizăm noi salvarea oamenilor”, a remarcat ministrul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×