Marcel Ciolacu: Votăm joi proiectul de lege prin care părinţii vor putea sta acasă cu copiii cât şcolile vor fi închise. Zilele libere ar urma să fie plătite de către stat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/03/2020, 15:59
Marcel Ciolacu: Votăm joi proiectul de lege prin care părinţii vor putea sta acasă cu copiii cât şcolile vor fi închise. Zilele libere ar urma să fie plătite de către stat
Marcel Ciolacu spune că PSD luptă cu coronavirusul. Sursa foto: Facebook

Marcel Ciolacu a făcut un anunţ pe pagina personală de Facebook. Preşedintele interimar al PSD a făcut un apel la clasa politică, să fie responsabilă, astfel încât România să sufere cât mai puţin din cauza coronavirusului.

Marcel Ciolacu susţine că prioritatea PSD este diminuarea efectelor coronavirusului în România

Marcel Ciolacu a făcut un anunţ important pe Facebook. „PSD a făcut un apel repetat la responsabilitate politică din partea tuturor partidelor pentru ca România să aibă cât mai puțin de suferit din cauza coronavirusului„, transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Preşedintele interimar al PSD susţine că în zimp ce PNL se ocupă de politică, respectiv are consultări pe tema alegerilor locale sau anticipatele, partidul său se ocupă de lucruri concrete, cum ar fi coronavirusul.

PSD a depus un proiect de lege prin care părinţii vor putea sta acasă cu copiii cât şcolile vor fi închise

„Până când PNL va înțelege să renunțe la agenda politică personală, cum ar fi consultările pe tema alegerilor locale sau anticipatele, PSD va continua să facă lucruri concrete cu privire diminuarea efectelor coronavirusului în România.

1. Vom susține în Parlament și în comunitățile conduse de aleși locali PSD toate măsurile menite să contracareze efectele pericolului reprezentat de coronavirus. 

2. Vom vota joi, în procedură de urgență, proiectul de lege prin care părinții își pot lua liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii în situația închiderii temporare a școlilor și am depus un amendament prin care plata zilelor libere acordate de angajator să se deconteze din taxele și impozitele colectate de stat de la firme„, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, preşedintele interimar al PSD spune că preocuparea partidului său va fi să spulimenteze stocurile de medicamente şi materiale sanitare, precum şi să asigure finanţarea acestora. În lus, PSD va încerca să combată efectele coronavirusului asupra economiei româneşti.

3. Vom vota în regim de urgență toate măsurile legislative absolut necesare în acest context pe care domnul Raed Arafat le-a transmis Parlamentului. De exemplu, suplimentarea stocurilor de medicamente și materiale sanitare și asigurarea finanțării acestora.

4. În colaborare cu mediul de afaceri, vom lansa în dezbatere publică o serie de măsuri concrete pentru a reduce efectul economic al epidemiei de coronavirus„, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×