Marcel Ciolacu, nemulțumit de arestarea Sorinei Pintea! „Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/03/2020, 11:10
Marcel Ciolacu, nemulțumit de arestarea Sorinei Pintea! „Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia” GALERIE FOTO
Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD crede că s-a exagerat în cazul Sorinei Pintea. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Marcel Ciolacu este nemulțumit de arestarea Sorinei Pintea! Cel care ocupă funcția de președinte interimar în PSD s-a întrebat pe o rețea de socializare cine va răspunde pentru ceea ce i se întâmplă fostului ministru în cazul în care va fi achitat.

Marcel Ciolacu, nemulțumit de arestarea Sorinei Pintea!

Mai mult de atât, Ciolacu scrie pe Facebook, că „este revoltător cum pentru unii se găsesc soluţii pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alţii, nu”.

„Ceea ce am văzut cu toţii ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului!

„Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia”

Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia”, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu crede că justiţia trebuie să se facă de către judecători şi în sala de judecată, nu la televizor! „Spectacolul public prin care se distrug vieţile unor oameni trebuia să înceteze demult”, mai spune Ciolacu.

„Cine va răspunde pentru toată această umilinţă publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Vă reamintim că avocaţii Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Bucureşti. Aceștia au reclamat faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi.

Avocaţii consideră că fostul ministru al Sănătăţii a fost expusă în situaţia în care se află, adusă în cătuşe la medic şi împinsă de un agent din escortă.

Mai mult de atât, arestarea Sorinei Pintea s-a produs la puțin timp după ce aceasta a anunţat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×