Marcel Ciolacu îi dă replica lui Iohannis: „Vrei să te faci de râs? Treaba ta, dar nu da vina pe PSD!”

Narcis Rosioru  
înStiri de ultima ora
20/02/2020, 20:25
Marcel Ciolacu îi dă replica lui Iohannis: „Vrei să te faci de râs? Treaba ta, dar nu da vina pe PSD!”
Marcel Ciolacu îi dă replica lui Iohannis: "Vrei să te faci de râs? Treaba ta, dar nu da vina pe PSD!", Sursa foto: Hepta

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, joi, pe Facebook, un mesaj prin care îi transmite lui Klaus Iohannis că este treaba șefului de stat dacă alege să se facă de râs, dar nu poate da vina pe social-democrați pentru stategia aleasă de PNL.

Președintele PSD îi dă replica lui Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu îi transmite șefului statului, prin postarea de pe rețeaua de socializare, că un Guvern este propus cu scopul de a trece de Parlament, nu de a fi picat intenționat în plenul reunit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Sunt două chestiuni, într-adevăr. Și o concluzie!

Prima. Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice. Acesta este spiritul Constituției”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Mai mult, președintele interimar al PSD îi transmite lui Iohannis că este treaba președintelui dacă dorește să se facă de râs prin neînvestirea Guvernului Orban, însă nu poate să tragă la răspundere Partidul Social Democrat pentru strategia cu care a venit PNL.

Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta!”

„A doua. Atunci când refuzi o propunere responsabilă, un premier capabil să formeze o majoritate pentru învestire, înseamnă că ești sigur că ai voturile necesare și pentru pasul doi. Vrei să guvernezi, îți votezi guvernul!

Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău pentru a-ți pica guvernul tău!

Deci cine este responsabil pentru declanșarea crizei și aruncarea României în instabilitate politică și economică, domnule Iohannis?!”, a continuat Marcel Ciolacu pe rețeaua de socializare

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×