Marcel Ciolacu, gata să fie președinte interimar PSD! I-a promis Vioricăi Dăncilă un post de parlamentar în 2020

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 16:50
Marcel Ciolacu, gata să fie președinte interimar PSD! I-a promis Vioricăi Dăncilă un post de parlamentar în 2020 GALERIE FOTO
Marcel Ciolacu vrea să devină președinte interimar. Sursa foto - facebook

Marcel Ciolacu este gata să fie președinte interimar PSD! Cei de la g4media.ro scriu că liderul Camerei Deputaților a făcut deja un prim pas important și i-a chemat la București pe toți liderii partidului, cu o seară înainte de ședința Comitetului Executiv. Conform sursei citată, șeful PSD Buzău s-a arătat total nemulțumit de rezultatul scos de partid la alegerile prezidențiale, acolo unde Viorica Dăncilă a fost umilită de Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, gata să fie președinte interimar PSD!

Ciolacu nu a ezitat și ar fi avut o discuție cu Viorica Dancilă chiar înainte de închiderea urnelor. Aproape imediat după ce au fost siguri că pierd alegerile,  Marcel Ciolacu i-ar fi cerut șefei PSD să facă un pas înapoi după rezultatul dezastruos. Acesta i-a solicitat lui Dăncilă să lase pe altcineva la conducerea partidului, până la organizarea congresului. Mai mult de atât, Ciolacu a transmis că vrea să fie el președinte interimar.

I-ar fi promis Vioricăi Dancilă un loc sigur la alegerile parlamentare de anul viitor. Sursele g4media susțin că la discuțiile din biroul lui Marcel Ciolacu ar urma să se creioneze o formulă de conducere colectivă. Un prim pas important pe care Marcel Ciolacu vrea să-l facă este acela prin care numește mai mulți președinți executivi. Nume grele vor ocupa aceste funcții, oameni obișnuiți cu lupte interne și nu numai.

I-a promis Vioricăi Dăncilă un post de parlamentar în 2020

Printre ele se află Gabriela Firea, Paul Stanescu, Claudiu Manda, Nicolae Badalau și Marian Oprisan. De altfel, în acest moment, numele lui Marcel Ciolacu este vehiculat ca având cele mai mari șanse pentru preluarea conducerii partidului. Vă readucem aminte că Viorica Dăncilă a pierdut fără drept de apel alegerile prezidenţiale, fiind învinsă de Klaus Iohannis, candidatul susținut de Partidul Național Liberal.

Este al doilea mandat pe care îl câștigă Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. În 2014 l-a învins pe Victor Ponta, deși candidatul Partidului Social Democrat era marele favorit al cursei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×