Marcel Ciolacu, comparat cu Ștefan Bănică Jr. după ce a fost reales la șefia PSD Buzău

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 20:35
Marcel Ciolacu, comparat cu Ștefan Bănică Jr. după ce a fost reales la șefia PSD Buzău
Marcel Ciolacu, comparat cu Ștefan Bănică Jr. de către liderii PSD *foto: colaj facebook

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost reales ca președinte al filialei din Buzău. Acesta a avut parte de prezența mai multor VIP-uri din partid la realegerea sa, printre care s-au numărat și europarlamentarul Claudiu Manda, sau fostul ministru al Culturii Lucian Romașcanu. Aceștia nu au contenit să îl laude pe actualul lider social-democrat.

Marcel Ciolacu, reales în unanimitate la șefia PSD Buzău

Marcel Ciolacu a fost reales cu unanimitate de voturi președinte al filialei județene a PSD Buzău. De altfel, el a fost singurul candidat.

„Acum patru ani tot această listă ați ales-o. Este normal, niciodată nu schimbi echipa câștigătoare. Eu vă mulțumesc din suflet și pentru votul de azi și pentru că mi-ați fost alături timp de 4 ani. Când m-ați ales v-am făcut două promisiuni: ne angajam nu mai mult de două mandate, fiindcă așa este normal. Eu o să mă țin de această promisiune, nu este deșartă”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Marcel Ciolacu a avut parte de laude dintre cele mai diverse din partea liderilor de partid prezenți la realegerea sa. Astfel, Claudiu Manda a afirmat că Ciolacu este „vulpoiul bătrân” de care are nevoie PSD și că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul (n.r. – Paul Stănescu) și cu toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (…) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda.

Ciolacu, comparat cu Ștefan Bănică Jr. de fostul ministru al Culturii

La reînscăunarea lui Ciolacu drept șef PSD peste Buzău a fost prezent și fostul ministru al Culturii Lucian Romașcanu. Acesta l-a comparat pe Ciolacu cu Ștefan Bănică Jr.:

Ce vreau să vă spun este doar atât, faptul că poate doar Ștefan Bănică Junior mai umplea sala așa. Proba caracterului se dă în astfel de momente. (…) Una din marile calități ale lui Marcel este de a aduce oameni împreună și faptul că noi suntem împreună, aici, cred că i se datorează”, a declarat senatorul PSD .

De asemenea, secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a susținut că atunci când a venit la conducerea interimară a partidului Marcel Ciolacu a găsit „un tren pe o linie moartă într-o gară abandonată” pe care l-a „pus pe șine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×