Marcel Ciolacu amenință guvernul Orban cu judecata CCR: „Efectele le vom simți din păcate toți”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 21:08
Marcel Ciolacu amenință guvernul Orban cu judecata CCR: „Efectele le vom simți din păcate toți”
Marcel Ciolacu amenință guvernul Orban. Sursa foto: captură Antena 3

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD după demisia Vioricăi Dăncilă, a declarat astăzi că partidul din care face parte este cu ochii pe guvernul Orban și va ataca la Curtea Constituțională toate neregulile pe care le semnalează.

Marcel Ciolacu spune că PSD va ataca orice conflict de neconstituționalitate

Ciolacu spune că el și colegii săi vor sesiza absolut orice conflict de neconstituționalitate înainte să se ajungă la depunerea vreunei moțiuni de cenzură.

Ciolacu a avut mai multe ieșiri publice, una dintre ele la Antena 3, unde a spus că nu este de acord cu desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Ciolacu, despre eșecul PSD de la alegeri

„Din păcate, observ că, în ultimul timp, Guvernul PNL acţionează nedemocratic şi neconstituţional atunci când anunţă că îşi angajează răspunderea pe proiecte de lege extrem de importante, precum Bugetul de stat, sau altele aflate deja în dezbatere parlamentară”, a mărturisit șeful Camerei Deputaților azi.

„Am înţeles că Ludovic Orban nu are niciun program de guvernare şi acţionează haotic şi iresponsabil. Efectele le vom simţi din păcate noi toţi. Nu voi permite, însă, guvernului să îşi aroge competenţe pe care nu le are şi să se substituie Parlamentului”, a mai spus azi Ciolacu, potrivit româniatv.net.

Ciolacu a vorbit azi la Antena 3 și despre greșelile pe care PSD le-a făcut, greșeli din cauza cărora a pierdut la prezidențialele din 24 noiembrie.

„Au fost decizii greșite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alți pași de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieșim imediat de la guvernare”, a spus Ciolacu în emisiunea Subiectiv moderată de Răzvan Dumitrescu.

„De fiecare dată când președintele partidului a fost și premier, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. Totuși guvernul Năstase fără doar și poate a fost unul dintre guvernele bune ale României”, a mai spus Ciolacu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×