Băsescu, o nouă analiză post-prezidențiale: „PSD a luat cât am luat eu când am tăiat salariile”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 17:18
Băsescu, o nouă analiză post-prezidențiale: „PSD a luat cât am luat eu când am tăiat salariile”
Traian Băsescu a făcut o nouă analiză despre cum a pierdut PSD alegerile. Sursa foto: hepta.ro

Traian Băsescu a făcut o nouă analiză despre procentul pe care PSD, cu Viorica Dăncilă candidată, l-a obținut la alegerile prezidențiale care au avut loc pe 24 noiembrie.

Traian Băsescu, analiză despre cum a pierdut PSD alegerile

Într-o intervenție la Digi 24, fostul președinte a spus că PSD, cu toate măririle de salarii și pensii a luat cam pe atâta cât a luat el când a cerut tăierea veniturilor din cauza crizei economice care a lovit țara noastră acum 9 ani.

Băsescu a remarcat că românii nu mai sunt atât de ușor de ”cumpărat” chiar și dacă un guvern le face traiul mai bun și că partidul care s-a aflat până în toamna asta la putere nu a învățat greșelile pe care le-a făcut.

Băsescu: „Este maturizarea societății”

„PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat”, a declarat Băsescu.

„Românii au transmis: ”Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale”. Ăsta a fost mesajul românilor”, a mai spus fostul marinar.

„Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc. Este maturizarea societății”, a completat europarlamentarul PMP.

Băsescu a mai comentat și în legătură cu ieșirea din scenă a Vioricăi Dăncilă. Acesta a declarat că i-a fost milă de multe ori de ea și că a fost păcălită de pesediști. A mai remarcat și faptul că a fost o femeie modestă, că a avut bun simț față de alți contracandidați.

Traian Băsescu a fost primar al Capitalei în perioada 2000-2004, iar din 2004 până în 2014 a fost președintele țării.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×