Traian Băsescu îi plânge de milă Vioricăi Dăncilă: „A fost păcălită. Un om modest, cu bun simț”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 16:21
Traian Băsescu îi plânge de milă Vioricăi Dăncilă: „A fost păcălită. Un om modest, cu bun simț”
Traian Băsescu susține că a avut compasiune față de Viorica Dăncilă. Sursa foto: Facebook Traian Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îi plânge de milă Vioricăi Dăncilă pentru felul în care s-au ”lepădat” social-democrații de ea după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 24 noiembrie în fața liberalului Klaus Iohannis.

Traian Băsescu spune că Viorica Dăncilă a fost modestă și a avut bun simț

Băsescu o consideră pe fosta șefă a PSD  o femeie modest, cu bun simț care a fost păcălită de mai-marii din formațiunea care a susținut-o în campanie.

„Așa este, chiar o simpatizez. E o femeie simplă, care s-a văzut aruncată într-o aventură a vieții dânsei la care nu a visat niciodată și nici nu cred că a aspirat vreodată”, a declarat Traian Băsescu la Digi 24, scrie dcnews.ro.

Băsescu: „Mi-a fost milă de dânsa”

„Mie, uneori, mi-a fost milă de dânsa, deși am judecat-o că s-a băgat undeva unde nu știa ce se întâmplă. A fost într-o aventură extraordinară pentru domnia sa, în care a intrat fără voie, că a fost păcălită și împinsă acolo”, a mai spus Băsescu.

„A fost un soi de compasiune. Ca om, eu știu despre ea ca europarlamentar. A fost un om modest, cu bun simț”, a mai spus fostul președinte.

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale de pe 24 noiembrie în fața lui Klaus Iohannis, obținând doar 33% dintre sufragii.

La 48 de ore de la înfrângere, aceasta a anunțat că și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

Partidul a ajuns ulterior pe mâna șefului Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, considerat de o parte a presei un om apropiat de ”statul paralel”. PSD va decide ce va face pe 29 februarie, când va avea loc un Congres unde se vor stabili viitorii pași având în vedere că în 2020 au loc alegeri locale și parlamentare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×