Mara Bănică, informații de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu: “Îl chinuie”

Mara Bănică, informații de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu: “Îl chinuie” GALERIE FOTO
Mara Bănică informații despre Mihai Constantinescu

Jurnalista Mara Bănică solicită mereu informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu de la prietenii apropiați ai artistului. Jurnalista spune că nu a citit nicio știre despre starea de sănătate a artistului preferat de mii și mii de români. Mara Bănică se informează doar de la surse sigure, iar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare. Mihai Constantinescu se află într-o stare la fel de proastă ca la începutul problemelor sale.

Mara Bănică are informații noi legate de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

„Nu m am uitat la nicio știre despre starea sănătății lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb vești despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiați. Astă-seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte și când mai vine pe la noi. ”Curand, mami”, i-am spus.

Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte și a plecat târziu, în noapte. L-am condus acasă atunci și ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare și cu Simona lui.

Mara Bănică informații despre Mihai Constantinescu
Mara Bănică informații despre Mihai Constantinescu

”De ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta”

Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenție. Nu știu. Dar știu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Într o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav” a spus Mara Banica pe contul ei de Facebook.

La jumatatea lunii mai, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital după un stop cardio-respirator, iar la scurt timp după a intrat în comă, medicii recomandând să fie deconectat de la aparate, deoarece nu mai are nicio șansă să se facă bine, deoarece creierul său a fost neoxigenat timp de zeci de minute.

Simona Scrieri, soșia lui Mihai Constantinescu, este disperată, dar refuză deconectarea. Mai mult, aceasta a încercat să îl mute într-o clinică de specialitate din Europa, dar medicii nu o lasă. Transportul artistului în starea delicată în care se află îi poate pune și mai rău în pericol starea de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×