Mara Bănică a dezvăluit visul sumbru pe care l-a avut cu Răzvan Ciobanu: “Stătea lângă mine”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 21:00
Mara Bănică a dezvăluit visul sumbru pe care l-a avut cu Răzvan Ciobanu: “Stătea lângă mine” GALERIE FOTO
Mara Bănică Sursa Foto. Facebook

Mara Bănică l-a visat pe Răzvan Ciobanu! La câteva zile de la decesul celebrului creator de modă, jurnalista a avut un vis cu acesta, un vis de-a dreptul cutremurător. Este vorba de o amenințare. Cum i s-a apărut acesta?

Mara Bănică, vis cutremurător cu Răzvan Ciobanu!

Mara Bănică a susținut că l-a visat pe designer îmbrăcat în alt și i-a spus să fie atentă cu investigațiile pe care le face pentru că astfel va ajunge unde se află el acum. „Eu l-am visat. Era îmbrăcat în alb, stătea lângă mine. Mi-a spus că mă roagă mult să am grijă cu investigaţiile astea că el de acolo nu se întoarce şi n-ar vrea să vin şi eu lângă el”, a povestit Mara Bănică. Amintim că Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în urma unui accident rutier violent.

Tragicul eveniment s-a petrecut luni, pe data de 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Mașina în care se afla creatorul de modă s-a izbit de pomii aflați în afara carosabilului ce lega orașul Năvodari de comuna Săcele și s-a rostogolit de nenumărate ori. Din păcate, Răzvan Ciobanu nu a mai avut nicio șansă la viață, dat fiind faptul că nu purta centura de siguranță, astfel că, din cauza impactului, a fost proiectat afară din vehicul.

Mara Bănică, vis cutremurător cu Răzvan Ciobanu
Mara Bănică
Sursa Foto. Facebook

„Îi trezea prea multe amintiri

„Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute.

Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri. Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora”, a dezvăluit menajera lui Răzvan Ciobanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×