Manelistul Jador, suspectat de Vulpița în legătură cu biletul de amenințare: ”Nu îmi stă în vocabular”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 11:45
Manelistul Jador, suspectat de Vulpița în legătură cu biletul de amenințare: ”Nu îmi stă în vocabular”
Manelistul Jador, suspectat de Vulpița în legătură cu biletul de amenințare: ”Nu îmi stă în vocabular”. Sursa foto: Instagram.com

Veronica și Viorel Stegaru au confruntat pe rând suspecții în legătură cu biletul misterios de amenințare pe care l-au găsit în ușa casei în care locuiesc în București. Soții Stegaru au aratat cu degetul și spre manelistul Jador pe care l-au confruntat în direct, la o emisiune tv.

Jador, suspect în cazul biletului de amenințare primit de Vulpița și Viorel

Vulpița și soțul ei au fost jigniți și sfătuiți să se întoarcă în satul natal din județul Vaslui și să nu mai apară pe micile ecrane prin intermediul unui bilet de amenințare găsit în ușa casei. După ce au primit acest bilet soții Stegaru au început să caute suspecți și au ajuns la Jador.

Manelistul este dezamăgit pentru faptul că a fost surclasat de melodia lansată de Vulpița, dar a mărturisit că nu-i stă în caracter și educație să jignească oamenii. Prin intermediul unui videoclip transmis într-o emisiune televizată Jador s-a apărat și a spus că își respectă „dușmanii”.

„Sunt supărat! Sunt distrus! Sunt unul din suspecții Vulpiței! Vulpița, cum să îți transmit eu un mesaj atât de urât? În primul rând, nu îmi stă în vocabular, nici în educație”, a mărturisit manelistul, relatează wowbiz.ro.

Manelistul o apreciază pe Vulpița, dar nu înțelege cum a ajuns vedetă

„Și eu îmi respect dușmanii! Fictiv vorbind, dușmanii. Eu nu am cum să transmit astfel de mesaje urâte, pentru că am avut parte de o educație frumoasă și nu pot!”, a mai completat Jador.

În altă ordine de idei, cântărețul a declarat că a rămas surprins când a văzut că Vulpița s-a apucat de cântat și pe deasupra, chiar a ajuns pe locul 1 în trending într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea Jador o apreciează pe femeia din Vaslui pentru că muncește chiar dacă uneori nu conștientizează ceea ce face.

„Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea.

Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni.

Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×