Mama Luizei Melencu, prima reacție după ce a aflat că fata ar putea fi în viață! „Noi așa zicem că e Luiza, după canini”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 20:21
Mama Luizei Melencu, prima reacție după ce a aflat că fata ar putea fi în viață! „Noi așa zicem că e Luiza, după canini” GALERIE FOTO
Mama Luizei Melencu spune că e posibil ca fata ei să trăiască. Sursa foto - facebook

Mama Luizei Melencu a oferit deja prima reacție după ce a aflat că fata ar putea fi în viață! Vizibil emoționată, femeia a vorbit în exclusivitate, pentru Antena 3, despre probele pe care Alexandru Cumpănașu le-a prezentat în emisiune. Conform unchiului Alexandrei Măceșanu, Luiza Melencu nu a fost ucisă, ci trăiește în Italia, acolo unde se prostituează. Monica Melencu susține că fata prezentă în filmuleț și poze are foarte multe trăsături comune cu Luiza.

Mama Luizei Melencu, prima reacție după ce a aflat că fata ar putea fi în viață!

”Am văzut filmulețul. Mi-a arătat o fată. Are foarte multe trăsături cu Luiza. Luiza a fost și în Italia, știa limba. Doar la păr e diferența. Fata vorbește, o întreabă cineva de preț, câți ani are. S-a oprit o mașină cu doi români acolo. Ea e acolo la prostituție. A zis că tariful e 30. Eram așa bulversată. Noi așa zicem că e Luiza, după canini.

E machiată foarte strident, părul lung, unghii albe. Se aude vocea ei, dar nu se aude foarte bine. Domnul Cumpănașu ne-a pus-o din telefon în telefon. Ne-a sunat cu video. Prima dată au vorbit în italiană, Luiza vorbește perfect italiana. Apoi au întrebat-o în română. A spus că ea e fata din televizor. A spus că da. În a doua poză se aseamănă foarte clar.

„Noi așa zicem că e Luiza, după canini”

Iar la nas și la sprâncene mi se pare ceva. Am zis că 100% nu știu dacă e cu ea, dar are trăsături. Ea are niște canini, știți. În video se vedea asta. Noi așa am zis că e Luiza. Ar fi undeva lângă Genova. Am rămas înmărmuriți”, a spus mama Luizei atunci când a fost chestionată despre posibilitatea ca fiica ei să fie în viață. Monica Melencu aşteaptă şi alte dovezi.

Vă reamintim că Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie. Între timp, în iulie, Gheorghe Dincă a recunoscut că el a răpit-o, sechestrat-o, şi, apoi, ucis-o .

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×