Mama Denisei Răducu, plină de durere, după ce locul de veci al artistei a fost mistuit de un incendiu! ”Lasă că îți face mama la loc mormântul”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 13:24
Mama Denisei Răducu, plină de durere, după ce locul de veci al artistei a fost mistuit de un incendiu! ”Lasă că îți face mama la loc mormântul”
Incendiul de la mormântul Denisei Răducu a afectat și crucea. Sursa foto: bzi.ro

Familia Denisei Răducu trece iar prin momente grele, după ce anul 2020 a început cu o veste tristă. Locul unde își doarme somnul de veci îndrăgita cântăreață a fost mistuit de un incendiu devastator.

Incendiul de la mormântul Denisei Răducu a afectat și crucea

Familia vedetei, dar și fanii ei au crezut că este un semn, prin care poate chiar răposata dorea să transmită un mesaj celor rămași plini de durere în urma sa, dar s-au gândit și la o mână criminală.

Acum s-a aflat însă de la ce a pornit vâlvătaia care i-a afectat chiar și crucea Denisei Răducu. O vecină se pare că a văzut totul, deoarece stă chiar lângă cimitir și a spus că familia și fanii cântăreței au dorit să-i aprindă o lumânare, dar au dus la mormânt și jucării de pluș.

Incendiul a fost provocat de o candelă care a aprins jucăriile de pluș lăsate pe mormânt

Incendiul ar fi izbucnit după un simplu accident. Una dintre jucăriile de pluș lăsate la mormâmtul vedetei s-a aprins de la o candelă, iar în scurt timp flăcările s-au întins la toate celelalte jucării de pluș care acopereau mormântul.

„Vă spun eu ce a fost, că eram aici, în curte, când a apărut fumul deasupra cimitirului, care e peste drum”, a declarat o vecină a familiei Dovleac, pentru wowbiz.ro. „Au aprins unii lumânări și candele, dar apoi s-a aprins de la vânt și o jucărie de pluș, că erau multe acolo, oamenii s-au speriat și au fugit!”.

În urma incendiului, chiar și crucea artistei a avut de suferit, iar mama cântăreței este plină de durere. „Eu am găsit-o acolo pe Geta (n.r. mama Denisei) care jelea și repeta mereu: ”Lasă că îți face mama la loc mormântul, lasă că îți face mama la loc mormântul!. N-a fost nimeni rău intenționat, dar așa a fost să fie”, a mai spus femeia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×