Mama cântăreței Otilia Bilionera este ”închisă” la Suceava, ”Lombardia României”: „Vreau să o aduc la București”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 10:29
Mama cântăreței Otilia Bilionera este ”închisă” la Suceava, ”Lombardia României”: „Vreau să o aduc la București”
Otilia Bilionera se teme pentru mama ei, care stă închisă în casă la Suceava. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Otilia Bilionera se roagă zi de zi ca situația teribilă de la Suceava să se termine cât mai repede posibil și asta pentru că în orașul care a intrat complet în carantină se află și mama sa.

Otilia Bilionera vrea să o aducă pe mama ei la București

Evident, femeia respectă toate restricțiile impuse de autorități, însă teama nu poate fi ascunsă și le pândește pe amândouă oricât de mult s-ar încuraja că va fi bine.

Otilia a povestit că vrea să o aducă pe mama ei la București, însă nu știe cum și dacă acest lucru va fi cu adevărat posibil.

Artista ar trebui să susțină spectacole în Turcia, în luna mai

Fosta concurentă de la „Ferma vedetelor”, autoarea mai multor hituri de succes, a declarat pentru wowbiz.ro că îi este teamă pentru ceea ce se întâmplă și că își dorește să îi știe pe ai ei feriți de orice pericol.

„Vreau să o aduc pe mama de la Suceava la București, să ne plictisim împreună. Eu stau în casă, mama la fel, așa că, imediat cum pot o aduc aici, la mine. Trebuie să văd cum fac, sper să nu fie prea complicat”, a declarat Bilionera pentru sursa mai sus menționată înainte să se decidă închiderea Sucevei.

„Normal că sunt îngrijorată Mama… e bine, sper să rămână așa. Am tot vorbit cu ea, vorbim zi de zi, ne vedem pe telefon, îi spun tot timpul să se protejeze, să fie atentă, mai ales că știrile din Suceava sunt îngrijorătoare”, a mai spus Otilia Bilionera.

Cântăreața e preocupată și din alt motiv, de data asta profesional. Nu știe dacă își va putea onora concertele pe care le are programate în Turcia pentru luna mai și așteaptă cu nerăbdare o decizie în acest sens. Vedetei i-ar plăcea să se anuleze totul.

La Suceava, orașul unde locuiește mama artistei, situația este de-a dreptul dramatică. Aproape 20 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, iar în județ au fost depistate peste 600 de persoane cu coronavirus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×