Mama băiatului dispărut din Constanța, acuzații grave pentru tatăl copilului: “Toată vina el o are”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/11/2019, 19:25
Mama băiatului dispărut din Constanța, acuzații grave pentru tatăl copilului: “Toată vina el o are”
Mama băiatului dispărut din Constanța, acuzații grave pentru tatăl copilului: “Toată vina el o are”

Cazul dispariției băiețelului de 8 ani din Constanța se transformă într-o luptă între cei doi părinți. Zeci de poliţişti continuă să-l caute pe Iulian Alexandru Bitica, băieţelul de opt ani dispărut sâmbătă din Pecineaga, judeţul Constanţa.

Mama copilului dispărut din Constanța își acuză soțul

Iulian Alexandru Bitica a ieşit din casă sâmbătă, în jurul orei 15.00, iar ultima dată a fost văzut de mai mulți martori în capul străzii, când se juca cu un căţel. Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, a fost anunţată dispariţia lui, astfel că zeci de poliţişti au plecat în căutarea copilului.

Aproximativ o sută de persoane caută minorul. Este vorba despre polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale, scrie a1.ro.

Un localnic a găsit rolele copilului dispărut

De asemenea, sunt folosiţi şi câini de urmă de la Serviciul Criminalistic. Un elicopter al IGAv este folosit pentru survolarea zonei şi se caută pe raza localității Pecineaga, dar şi în împrejurimi. Conform oamenilor legii, Iulian Alexandru Bitica are opt ani, 1,30 metri înălţime, este slab, are faţa ovală şi ochii căprui.

Părinții minorului s-au despărțit, iar mama sa a decis ca minorul și sora lui să rămână în grija tatălui. Ea a motivat că trebuie să muncească, pentru a le aduce tot ce au nevoie copiii. Acum însă, aceasta vine cu acuzații grave la adresa fostului său soț.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi”, acuză femeia. Ea a povestit că Iulian s-a plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat.

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat”, a mărturisit ea.

Între timp, continuă căutările, mai ales după ce au fost găsite rolele copilului. ”Un localnic din Pecineaga a gasit rolele baiatului disparut la marginea localitatii pe drumul care duce spre ferma I.A.S. La mai putin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se afla asa zisele „haznale ” care au o adâncime de peste 10 metri si sunt pline cu dejectii de la complexul de porci. Astazi am fost si acolo, au venit pompierii si scafandri dar nu pot intra in aceste dejectii, pe marginea unei haznale se vad urme ca si cand un corp ar fi alunecat in ea.

Am inteles ca maine vor fi verificate si aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme, din ce am auzit copilul a fost vazut pe camerele de supraveghere de la marginea localitatii sambata in jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost gasite rolele, mai multi oameni au declarat ca au vazut rolele in acel loc sambata in jur de ora 14:00 si in directie cu aceste haznale. Speram ca micutul va fi gasit viu si nevătămat. Doamne ajuta!”, este mesajul transmis pe Facebook de Asociația Umanitară Solidarity Children.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×