Mall-urile AFI Cotroceni și AFI Ploiești își schimbă programul, de teama coronavirusului. Ce program vor avea hypermarketurile din mall-uri

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 15:20
Mall-urile AFI Cotroceni și AFI Ploiești își schimbă programul, de teama coronavirusului. Ce program vor avea hypermarketurile din mall-uri
Mall-urile AFI Cotroceni și AFI Ploiești își schimbă programul, de teama coronavirusului. Sursa foto: franciza.ro

Mall-urile din țară încep să își schimbe programul după care funcționează, pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus. AFI Europe, una dintre cele mai mari companii din domeniu, reduce astfel programul pentru cumpărături, potrivit unui comunicat.

Mall-urile AFI Cotroceni și AFI Ploiești își schimbă programul, de teama coronavirusului

Dacă până acum mall-urile AFI Cotroceni și AFI ploiești deschideau de la prima oră a dimineții și închideau seara târziu, acum acestea se vor deschide la ora 12:00 și vor închide la ora 20:00.

”București, 13 martie 2020: AFI Cotroceni și AFI Ploiești anunță schimbarea programului celor două mall-uri în următoarea perioadă care vor fi deschise între 12.00 – 20.00.

Programul 12:00 – 20:00 valabil până la noi ordine

Acest interval orar va permite să fie luate toate măsurile de prevenție si limitare a expunerii. Chiriașii care trebuie să ofere un suport mai mare în această perioadă clienților AFI, precum farmaciile vor putea avea program de funcționare normal.

Potrivit comunicatului oferit de compania AFI Europe, hypermarketurile din interiorul mall-urilor vor rămâne deschise după un program normal, pentru ca românii să își poată face cumpărături.

Hypermarketul Auchan la AFI Cotroceni Bucuresti si Cora la AFI Ploiesti vor avea program normal ca si pana acum. Acest nou program de funcționare va fi valabil până la un nou anunț făcut de companie”.

AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România și lider la trafic alături de Băneasa Mall, și a fost inaugurat în octombrie 2009. Acest mall are o suprafață închiriabilă de aproximativ 76.000 metri pătrați, 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de săli de cinema, primul cinematograf 3D IMAX din România, restaurante, o pistă de carting, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 de metri pătrați, un perete de escaladă, un lac artificial, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, bowling și snooker.

Românii sunt însă îndemnați de autorități să rămână câtmai mult timp posibil în case, pentru ca infecția cu coronavirus să nu se răspândească. România se confruntă cu probleme serioase cauzate de coronavirus, 70 de cazuri fiind diagnosticate până în prezent.

Dintre acestea, 6 pacienți s-au vindecat și au putut fi externați. Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat că intră în autoizolare, iar întreg cabinetul său îl va urma, după ce cu toții au intrat în contact cu parlamentarul liberal Vergil Chițac, diagnosticat recent cu coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×