FUEGO și-a reprogramat marele spectacol din 22 martie, de la Sala Palatului, din cauza coronavirusului

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
12/03/2020, 12:24
FUEGO și-a reprogramat marele spectacol din 22 martie, de la Sala Palatului, din cauza coronavirusului
FUEGO și-a reprogramat marele spectacol din 22 martie, de la Sala Palatului, din cauza coronavirusului

Cunoscutul artist Paul Surugiu, alias îndrăgitul FUEGO, avea programat pe 22 martie, la Sala Palatului, marele spectacol „SIMFONIC”, cu nu mai puțin de… 130 de participanți alături de el, pe scenă!

FUEGO și-a reprogramat marele spectacol din 22 martie, de la Sala Palatului, din cauza coronavirusului

După cum bine știți, Ministerul de Interne a dispus măsuri speciale obligatorii de protecție împotriva Coronavirusului, interzicând toate manifestările publice ce depășesc 1.000 de persoane.

Spectacolul „SIMFONIC” este „sold out”, toate biletele scoase la vânzare s-au cumpărat, așa că mulți v-ați pus întrebarea ce faceți cu ele, cum vă recuperați banii. Nu va fi cazul…

pentru că FUEGO va susține spectacolul „SIMFONIC” pe 7 iunie, de la ora 20:00, evident tot la Sala Palatului, iar biletele își mențin valabilitatea. Iată în continuare mesajul postat de îndrăgitul artist pe facebook.

„Dragii mei, am reprogramat spectacolul „SIMFONIC” de la Sala Palatului pentru data de 7 iunie 2020, începând cu ora 20.00! Din păcate, trebuie să ne supunem, să ne protejăm și să găsim rezolvări rapide!”

„Pentru că măsurile sunt obligatorii, am fost și noi forțați să amânăm pentru 7 iunie concertul pop-simfonic, asta deși eram în linie dreaptă cu toate pregătirile, cu repetițiile, cu investițiile majore făcute deja în această producție impresionantă în care sunt implicate numeroase forțe, mulți oameni pe scenă, partituri noi, reorchestrații simfonice, invitați neașteptați, scenotehnică din Basarabia, filmare 4 K, dansatori performanți și ipostaze noi cu mine!”

FUEGO și-a reprogramat marele spectacol din 22 martie, de la Sala Palatului, pe data de 7 iunie, de la aceeași oră și în aceeași sală
FUEGO și-a reprogramat marele spectacol din 22 martie, de la Sala Palatului, pe data de 7 iunie

„Fiind un perfecționist, respectându-mi publicul, am început să lucrez încă din decembrie, acum fiind aproape de ultimele detalii, făcându-mi inclusiv ținutele pentru concert, colaborând cu designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, pentru acest proiect unic, un spectacol pop-simfonic cu sonorități dintre cele mai neașteptate și duete inedite!”

„Asigur publicul meu drag că nu există nici o problemă legată de bilete, acestea sunt valabile și le mulțumesc pentru înțelegere și pentru faptul că-mi vor fi alături! Peste 130 de oameni vor fi alături de mine, în Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic!”

Invitați speciali la „Drag de România mea”

Vă amintim că până în iunie, la spectacoulul „SIMFONIC”, toți cei care îl iubiți pe FUEGO îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 15:00, la TVR 2 și TVR 2 HD, în emisiunea „Drag de România mea”, realizată  și prezentată de el.

Duminică, la „Drag de România mea”, de la ora 15:00, FUEGO le are invitate de onoare pe Maria Ciobanu și Marina Voica
Duminică, la „Drag de România mea”, de la ora 15:00, FUEGO are invitată de onoare pe Maria Ciobanu

În prima ediție a noului sezon, pe 15 martie, cu o înfățișare schimbată, „casa” lui FUEGO de la TVR primeşte două doamne ale cântecului românesc: Maria Ciobanu și Marina Voica. Duminică, 15 martie, ora 15:00!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×