Majda Aboulumosha spune adio Agenției VIP! Va colabora cu Andrei Ștefănescu pentru o nouă emisiune, tot la Antena Stars

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/04/2020, 17:48
Majda Aboulumosha spune adio Agenției VIP! Va colabora cu Andrei Ștefănescu pentru o nouă emisiune, tot la Antena Stars
Majda Aboulumosha a plecat de la Agenția VIP. Sursa foto: libertatea.ro

Cristi Brancu va realiza emisiunea Agenția VIP de unul singur, după ce Majda Aboulumosha, cea care i-a fost asistentă în ultimele luni, a renunțat la acest job în favoarea unui proiect ce urmează să fie lansat în scurt timp, tot pe Antena Stars.

Majda Aboulumasha renunță la Agenția Vip și va realiza o nouă emisiune alături de Andrei Ștefănescu

Anunțul a fost făcut de frumoasa mulatră, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Cât despre noua emisiune, acesteia i se va alătura și Andrei Ștefănescu, proaspăt plecat din echipa Star Matinal, program pe care îl prezenta alături de Nasrin.

Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate”, a scris Majda Aboulumosha pe contul personal de Facebook.

Vedeta a reușit să slăbească 23 de kilograme în timp record. Ce dietă a urmat

Chiar dacă a cunoscut celebritatea odată cu aparițiile în seriale celebre precum Aniela, Regina sau Iubire și Onoare, Majda a decis că altul trebuie să fie drumul său în viață, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor. Pentru că în televiziune kilogramele în plus sunt inacceptabile, vedeta a trebuit să facă eforturi uriașe pentru a ajunge la greutatea optimă.

Iar dacă sunteți curioși să aflați cum a reușit să slăbească 23 de kilograme într-un timp record, vă spune chiar ea, în cea mai recentă postare de pe rețele de socializare. Sutele de mesaje primite pe marginea acestui subiect au convins-o să dezvăluie tot ce a mâncat în perioada în care a ținut regim.

Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton.

Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult.

Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultat”, a dezvăluit Majda Aboulumosha într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×