Majda Aboulumosha, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 23 de kilograme în timp record

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/04/2020, 15:33
Majda Aboulumosha, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 23 de kilograme în timp record
Majda Aboulumosha a reușit să slăbească 23 de kilograme. Sursa foto: Antena Stars

Chiar dacă s-a confruntat de-a lungul timpului cu nenumărate probleme legate de greutatea corpului, toată acestea sunt acum istorie, pentru că Majda Aboulumosha a ajuns, în sfârșit, la silueta pe care și-a dorit-o întotdeauna. Este tânără, frumoasă, ambițioasă și pune bărbații pe jar datorită formelor sale de invidiat.

Majda Aboulumosha a reușit să slăbească 23 de kilograme

Chiar dacă a cunoscut celebritatea odată cu aparițiile în seriale celebre precum Aniela, Regina sau Iubire și Onoare, vedeta a decis că altul trebuie să fie drumul său în viață. Și bine a făcut, pentru că reușește să ne binedispună cu fiecare ediție a Agenției VIP, emisiune pe care o prezintă alături de Cristi Brancu.

Cum kilogramele în plus nu sunt deloc de acceptat când vine vorba de televiziune, Majda a făcut eforturi uriașe pentru ca trupul său să arate exact așa cum își dorește. Iar dacă sunteți curioși să aflați cum a reușit să slăbească 23 de kilograme într-un timp record, vă spune chiar ea, în cea mai recentă postare de pe rețele de socializare.

Dieta minune pe care a urmat-o frumoasa prezentatoare TV

Sute de mesaje primite pe marginea acestui subiect au convins-o să dezvăluie tot ce a mâncat în perioada în care a ținut regim. Potrivit spuselor sale, nu este vorba despre o dietă drastică sau dificil de urmat, însă trebuie să existe ambiție și, bineînțeles, dorința de a face o schimbare.

Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile.

Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton. Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată.  De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult.

Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultat”, a dezvăluit Majda Aboulumosha într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×