Maica Domnului și Iisus Hristos plâng în icoana de la Mănăstirea Frăsinei. O vedetă de la noi crede că e un avertisment

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 17:37
Maica Domnului și Iisus Hristos plâng în icoana de la Mănăstirea Frăsinei. O vedetă de la noi crede că e un avertisment
Imaginea cu icoana de la Frăsinei postată de Ozana Barabancea pe Instagram

Maica Domnului și Iisus Hristos plâng într-o icoană de la Mănăstirea Frăsinei, iar credincioșii cred că acesta este un avertisment că urmează vremuri și mai grele decât ne-am imaginat.

Fecioara Maria și Iisus Hristos varsă lacrimi într-o icoană de la Mănăstirea Frăsinei

Una dintre persoanele care crede în acest semn divin este chiar compozitoarea și cântăreața de muzică jazz Ozana Barabancea, care a distribuit fotografia pe o rețea de socializare.

„Acum (n.r.: azi-noapte) la Mănăstirea Frăsinei plâng Maica Domnului nostru și însuși Domnul Nostru Iisus. Au mai plâns icoane! Dar să plângă AMÂNDOI este prima oară. Și e foarte grav!!!! Doamne, ai milă de noi!!!!!”, a scris jurata de la „Te cunosc de undeva” pe contul ei oficial de Instagram.

Fanii Ozanei Barabancea, foc și pară pe Instagram

Evident, mesajele nu au întârziat. Cei mai mulți au fost extrem de surprinși să vadă fotografia cu icoana în care Maica Domnului și Pruncul Sfânt par a plânge și au avut ceva de comentat.

Pe lângă credincioșii care cred în astfel de minuni, au existat și persoane care au criticat-o pe Ozana pentru că promovează astfel de așa-zise minuni. Și nu au fost puțini dintre cei care au ridiculizat-o pe vedetă.

„Dumnezeu sa ne păzească si sa ne miluiasca, cerem iertare; Măi oameni buni ,cum sa plângă mai icoanele voi vă auziți ce spuneți, ați luat-o razna rău de tot!!!!; Mamăăă, furi curent rău :))))); Din cauza asta am ajuns ultima țară din Europa , și o să ajungem și mai rău că, ce să vezi , plânge o icoană. Bă, da ce se întâmplă cu acești oameni? Uitați-vă cu atenție că și la mine plâng cuvintele”, sunt câteva dintre comentariile primite de cântăreață.

Postarea Ozanei Barabancea a strâns peste 2.700 de aprecieri pe contul ei de Instagram. Nu este prima oară când artista iese în evidență cu postările sale. În urmă cu 4 ani, după incendiul de la Colectiv, cântăreața a fost printre cei care spuneau că focul a fost o răzbunare divină pentru că românii sărbătoresc Halloween-ul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×