Magda Vasiliu, reacție la referendum

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/10/2018, 22:09
Magda Vasiliu, reacție la referendum
Magda Vasiliu, reacție referendum pentru familie

Evenimentul controversat care a roit în toată România în zilele de 6 și 7 octombrie a făcut-o și pe Magda Vasiliu să își exprime opinia despre referendum și despre câștigul aproape anunțat public.

Ma gandeam la toata nebunia cu referendumul… Cosmin Stoian e mai detasat, eu tot nu pot accepta ca o gramada de bani s a cheltuit absolut degeaba. Am prieteni gay, am avut colegi gay… Erau printre cele mai inteligente persoane pe care le am cunoscut. Stiam ca sunt gay, dar asta nu mi a creat nici cel mai mic disconfort in relatiile de prietenie/serviciu cu ei. Pentru ca, caracterul, preocuparile, nivelul de instruire personala nu au legatura cu orientarea sexuala. Nu au!

Magda Vasiliu, reacție după eșecul referendumului

Cunscuta Magda Vasiliu și-a exprimat viziunea despre cele întămplate în cele două zile ale referendumului pentru familia tradițională. Aceasta a ales mediul online pentru a face acest lucru.

Citește și: Referendumul pentru familie 2018 s-a încheiat, urnele s-au închis. Rezultatele!

Citește și: Referendumul pentru familie, ilegalități: 5.000 de oameni domiciliați la aceeași adresă

„Cat despre adoptia unui copil de catre o familie gay…. stati linistiti… Incercati sa adoptati, cei cu familii traditionale, un copil. Dureaza ani si ani.. .. piedici, legi, articole, chichite etc etc.. Ti se ia pana reusesti…

Magda Vasiliu, reacție după finele referendumului pentru familia tradițională
Magda Vasiliu, reacție după finele referendumului pentru familia tradițională

Nu vad unde e pericolul, sincer. Iar pe langa casa de copii, orice familie e parfum… Am fost in case de copii… Isi doreau de Craciun, bomboane!!!!! Al meu isi dorea Ipad… Deci, despre ce vorbim? Un referendum degeaba! Bani care ar trebui imputati celor care au organizat mizeria asta”, a spus Magda Vasiliu în ruam referendumului pentru familie pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×